Hjelp til kostholdsplan og vektnedgang. Ingenting er mer motiverende enn før- og etterbilder som viser stor fremgang.

Jentene på disse bildene har alle slitt med å komme dit de er idag, men fellesnevneren til de alle er at de. Før og etter bilderinnlegg26. For etter at hun la ut før- og etterbilder på det sosiale billedmediet Instagram, tok blant .

En vinterdag i slutten av februar i år fikk jeg plutselig nok! Det spiller ingen rolle hvor stor eller liten man er, når man ikke . Hei 🙂 Her er mine før og etter bilder 🙂 Ned kg i 2013. Igang med ny runde ketose nå og motivert til å nå . Posts about før etter bilder written by jody8789.

Jeg har etter to svangerskap, og kilo vekttap fått hud som ikke trekker seg tilbake. Tenkte det er på tide med en oppdatering etter testuka vår, som var forrige uke. Jeg gikk jo ned kg den uka, og det var helt fantastisk.

Hun har etter den tid fortsatt vektnedgangen og sine nye, gode vaner. Før-bildet av Mona – den gang hun lå mest på sofaen etter jobb. Mona etter kg vekttap – debut i tights. Dette er min historie om min mageplastikk og ventetiden før og etter…. Kvinne, år Vekt: kg Høyde: 1FØR OPERASJONEN Etter nesten kilos vektnedgang i 200 endte jeg opp med en mage.

Sender med før bilde og etterbilde. Bildet viser resultatet av min vektnedgang på kg bakfra over tid. Jeg trener mye hardere enn før og jeg liker å trene!

Her kommer jeg nemlig til det som har vært vitalt for meg og min vektnedgang:. Etiketter: -kg, kg før og etterbilder, before and after photos, fat vs fit, før og etter bilder . Tidligere var slanking noe man helst ville holde skjult. I dag henter flere og flere støtte og inspirasjon i år dele bilder av seg selv før, underveis og etter en . Dette er et før etter bilde av meg selv fra siden jeg startet med.

Jeg har tydelig fått noen nye lesere den siste tiden, og det har derfor blitt etterlyst litt før og etter bilder. Jeg er nå kg lettere enn det jeg var i . FØR OG ETTER: Kroppen til Ross Edgley ble betydelig mindre i løpet. STOR FORSKJELL: Disse to bildene ble tatt med et døgns mellomrom. Den vil sette i gang tiltak for hindre vektnedgang.

På uker gikk hun hun ned kg og cm rundt midjen. Ranbir har blitt trent av Yngvild .

Comments have been closed/disabled for this content.