Har du ikke fått igjen mensen etter tre måneder, kan det være lurt å . Jeg sluttet på p-piller for snart mnd siden. Jeg har enda ikke fått noen mens tilbake etter dette.

Men for uker siden trodde jeg at mensen . Får ikke mensen etter pilleslutt – Kropp og helse. Sluttet med p-plaster – får ikke mensen – Kropp og. Når ble du gravid etter p-pilleslutt?

Når fekk dere tilbake mensen etter p-pille slutt. Når teste når mens ikke har kommet etter p-pille slutt. Men det jeg lurer på er når jeg kan ta gtest? Det er vel ikke vits enda men tenker litt på hvis det drar enda lengre ut før jeg får tilbake mensen.

Fikk mensen første gang år og hadde ikke hatt veldig. Men hvis du ikke får menstruasjon tilbake etter de to neste måneder bør du helst . Forsinket mens etter p-pille-slutt. Etter å ha sluttet med p-piller, er det ikke uvanlig at menstruasjonen blir.

Hvor lang tid det går før du får tilbake mensen er vanskelig å si, men tror de.

Trenger erfaringer fra hvordan syklusene deres var etter p. Fruktbarheten etter endt p-pillebruk23. Kan man også ha eggløsning selv om man ikke har mensen? Noen opplever jo å aldri få tilbake mensen etter pille-slutt fordi man blir gravid . Dette er ikke vanlig mens, og når jenter sier de ikke får mensen på lang tid etter p-pilleslutt, så snakker de da om første ordentlige mens, altså . Kraftige menssmerter etter p-pille slutt?

Mensen eller blødning etter p-pille sluttinnlegg27. Noen med erfaringer om p-pilleslutt og uteblitt mens. For noen er det å bli gravid etter p-piller like enkelt som å stoppe med.

Vi kan se at langvarig bruk ikke går ut over sjansene for å bli gravid senere. De første månedene etter p-pilleslutt er fruktbarheten noe nedsatt. I tillegg har du brukt p-piller inntil nylig. Det kan ta lang tid før du får tilbake menstruasjon etter p-pille-slutt, for noen kan det faktisk ta opp til ett år, for andre . Lykke til i prøvingen Ble selv gravid 3uker etter p pille slutt med.

Men appen er i utgangspunktet for de som prøver å bli gravide, så du får full info om. Noen som lykkes på første forsøk etter p pille slutt, for tar jo gjerne en. MEN jeg tror ikke jeg er gravi får ta en test i morgen tenker jeg, da tar . Føler jeg ikke får noen god hjelp fra legen min. Jeg mistet også mensen første gangen jeg sluttet på p-piller. Har inntrykk av at mange plages etter p-pilleslutt, dessverre.

Jeg er ikke gravi men jeg og min partner er i prøverstadiet. Jeg fikk min første ordentlige mensen etter p-pilleslutt måneden etter. Jeg kjøpte den faktisk på finn (alltid ute etter å spare penger). Hvis jeg får mensen neste uke . Mange tror at tørr hud gjør at du ikke får kviser, men dette stemmer ikke.

Har lest at mensen kan bli uregelmessig etter p pille slutt, kan det være det som er. Men du får smøre deg med tålmodighet og ikke tenke så mye på det hvis du . Tok ca mnd før mensen kom tilbake etter p-pille slutt og den ble ikke stabil før .

Comments have been closed/disabled for this content.