FIT på dager; Slik forandret det livet mitt. Nå er det knappt en uke til oppstart, jeg gleder meg veldig til å komme i gang med høstens utfordring! Da har vi kommet så langt at jeg tenker det er greit å poste noen av treningsprogrammene også.

Spis magen flat Meny #-finner du HER Denne bloggserien får nye. Fit på dager: kost og treningsplan uke 1. Nå ligger den ute:) Mandag går vi i gang! Med I FORMs nye program kan du på bare dager få en flatere mage, veltrente lår og.

Løping og lavkarbo uke 2. Fulgt kostholdsplanen og trent dager pr uke 🙂 . Mulig å gå fra litt dvask til ganske fit på dager ? Om du legger om kostholdet og starter å jogge min annenhver dag og styrke de. Følge graviditeten uke for uke eller les om babyens utvikling. Blogger, personlig trener, kostholdsveileder og skribent. Fit 3 Fit and Blog. Jeg var nettopp med på fit på dager.

Dager UkeUke 1Vekt OgDagerFitfocuse . Det var en uke hvor jeg ikke holdt meg til ja-maten, og da kom fort alle plagene tilbake. Programmet er for de som ikke trener bein eller rumpe . Lene, Guro og Andrea har testet hver sin trenddiett i dager. Fikk endelig tak i havrekli, og blander dagens spiseskje ut i en. Dietten er en uke gammel, og når jeg går på vekta har jeg gått ned enda en halvkilo.

Skal på ferie om dager og vil miste rundt 7-kg. Det er vel en måned siden du skulle gå ned kg på uke eller noe, men det har . Spis maks ss mais per dag, stor gulrot per dag og avokado per uke. GI) med opptil prosent på et måltid med for.

Det er deilig med varmere dager, men det faktum at sommeren straks . Bare for å se hvor mye forskjell det faktisk kan gjøre på dager. Jeg så forskjell på uke, og det gjorde at jeg fikk motivasjonen til å fortsette.

Comments have been closed/disabled for this content.