Ved hjelp av vår unike kaloriberegner kan du også finne ut hvor mange kalorier du trenger i løpet av en dag, avhengig av ditt . Mange mennesker tror at de er overvektige uten at de nødvendigvis er det. Man kanværeadskillig rundere enn en reklamemodell uten å være overvektig.

Man kan være adskillig rundere enn en reklamemodell uten å være overvektig. Få en BMI-sjekk (Body Mass Index) her. Den avslører om du er overvektig, om vekten er helt normal eller om du veier for lite. Her kan du sjekke både ekspertsvar og vekt-kalkulator.

Hvor mye bør du vege egentlig ? Overvektig,Undervektig eller Normal ? Du ligger innenfor det som er normalt å veie ut fra din høyde, og er ikke i kategorien overvektig. Dermed er du ei normalvektig jente som ikke bør gå ned i vekt. Vekten din i forhold til høyden forteller jo at du er litt overvektig og da er det lurt å ta tak i dette og gjøre noe med det før det får utvikle seg videre.

For dager siden – kilo og er 152-1cm høy. De fleste jeg kjenner synes jeg er ganske overvektig, men jeg danser ganger i uka og er med i gymtimene. Spørsmål hei, jeg er en jente på år som lurer på en ting.

Jeg måte BMI-en min og den sa 27.

Jeg er ikke akkurat tynn men trodde ikke jeg var så overvektig heller. Ifølge BMI-kalkulatorene har jeg en BMI på 2 og er dermed akkurat innenfor kategorien overvektig. Jeg spiser realtivt sunt, og tar meg en . En ny undersøkelse viser at mer enn 90nordmenn er overvektige, av disse lider ca 10av diagnosen sykelig overvekt.

Dette kan føre til diabetes 2 . Er du kanskje ikke fornøyd med hvordan du ser ut? Lurer du på om du har fått litt for mye på kroppen? Eller er du rett og slett opptatt av helsen . Du er i allefall ikke overvektig. Det er mye som spiller inn med hensyn til vekten din. Benbygningen din, om du har kommet i puberteten osv. Men sannheten er at den overvektige har helt rett.

Det skal bare flere kalorier til for å opprettholde vekten hos en sykelig overvektig enn . Men det bryr jeg meg ikke det minste om, bare vennskapelig det Har tatt BMI kalkulatoren og havner på overvekt.

Comments have been closed/disabled for this content.