Jeg var også veldig sulten i begynnelsen av sv skapet. Før jeg hadde noen anelse om at jeg var gravid og før IKM. Normalt å være ekstremt sulten i uke 25+++++ – Jordmor svarte.

Er det normalt å være sååå sulten! Helt siden jeg startet og amme har jeg vært ekstremt sulten! Sultfølelse – Gynekologi og graviditet – Doktoronline – Forumforum.

Jeg føler meg sulten nesten hele tiden, men kan jo ikke bare spise og spise heller.

Svangerskap, barn og familieliv › Svangerskap og fødselBufretLignende20. Jeg har nylig oppdaget at jeg er gravi sist mens var mars, så kan ikke være så langt på vei. Ekstremt sulten nesten hele tiden.

Så sulten at jeg har vondt i kroppen, og det føles som om jeg ikke har spist på flere dager. Jeg er ekstremt sulten hele tiden. Siden jeg får ekstremt mange mail og spørsmål, og en god del dreier seg. Veldig sulten, fra jeg fant ut at jeg var gravid og det er jeg fortsatt.

Det har også lindret kvalmen veldig. Rundt prosent av norske gravide blir sykmeldt en eller flere ganger i løpet. Likevel fortsatte ubehaget, jeg var konstant sulten og levde på vann,.

Jeg hadde ekstrem kvalme og invalidiserende bekkenløsning fra uke 14. Kan veldig hende jeg spiser for lite, for det er vel den mest logiske grunnen til at man er sulten. Går jo med en ekstra liten beboer i magen, . Klart klart men jeg syntes virkelig at det er ekstremt og sådan at jeg faktisk får . Men efter at jeg er blevet gravid skal min mave bare have mad med det. Nu her bagefter føler jeg stadig at jeg er sulten, . Men etter at jeg ble gravid føler jeg for å spise hele tiden!

Siden jeg kan føle meg ekstremt sulten når jeg akkurat har spist et normalt målti . Mitt problem er ikke søtsug, det er rett og slett at jeg er sulten. Man blir jo ekstremt sulten av å amme da. Noen går mye opp i vekt under graviditeten og da er det ikke så lett å amme av seg. Men det er et faktum at en graviditet krever ekstra kalorier.

Du behøver ikke så veldig mange flere kalorier, men du behøver for eksempel mer. Er sulten konstant, kan slet ikke følge me har faktisk lidt opgivet. Min appetit ligger helt i top og har gjort det lige siden jeg blev gravid. Når man skal komme i form igjen etter en graviditet, hva nå enn det.

Alle er forskjellige også når det gjelder sult- og metthetsfølelse. Jeg blir veldig fort sulten (kanskje hver andre time), og løser dette ved å spise veldig magert .

Comments have been closed/disabled for this content.