PSMF er en ekstremdiett med mye protein, litt fett, og minimalt med. Jeg vil ikke ha svar solegg om kostholdet, begynn å tren, gå ned 1-kilo i uka over lengre tid og bla bla bla. Jeg vet alt dette, så jeg vil bare .

Psmf dietten, hvor mye kan jeg gå ned på uker? Jeg tenker å begynne på south beach dietten, men kan noen. Prøv den ekstreme dietten min, som garanterer 3-kilo ned.

Tirsdag begynte dietten min som går over uker, men jeg skal se om jeg først klarer uke. Min diett består av dette uke 1: – kopp med en . PSMF) er den beste ekstrem-dietten for hurtig vektnedgang på kort tid. Andre mener at dietten er for ekstrem, og vanskelig å gjennomføre for mennesker med vanlige liv. I denne fasen skal du ha ren proteindag i uken.

LES OGSÅ: Vær streng i uker, og nå målet ditt. Melkeprodukter uten fett som yoghurt, cottage cheese og skummetmelk. Angelina Jolie må gå ned ti kilo på tre uker for å se ut som en mann. Her har du oversikt over syv tradisjonelle dietter som påstår å ha.

Anbefalt varighet er minimum 6-uker for effekt; Godt . På denne ekstrem dietten kan du gå ned alt ifra til kg på en uke. Dette gjør du ved å nesten bare spise proteiner. Du må ikke ha en slik diett sammenhengende i mer en en uke, maks ti dager.

Resultat: Ned kg på én uke. Dette er ikke en sommerkroppdiett, men ekstremslanking for deg som virkelig vil være helsefarlig . Fikk endelig tak i havrekli, og blander dagens spiseskje ut i en yoplait. Dietten er en uke gammel, og når jeg går på vekta har jeg gått ned . Kg fett tilsvarer ca 70kalorier. Faren med å ta en ekstrem-diett rett før ferien er at man ender opp . Diettene går ut på at du skal spise en halv grapefrukt før hvert måltid. Beyonce Knowles gikk angivelig til ekstreme tiltak for å få den ønskelige . Er en gutt på år, har trent styrke aktivt 3-ganger i uken nå i år, blitt en. Går det ann å legge seg på en veldig lavkarbo diett, med f. Jo, du kan få flatere mage på tre uker.

Jeg hører mange bruker den som en omvendt 5:2-diett: Fem dager på knekkebrødkuren,. Men å gå ned cirka kilo på åtter uker ved å spise 12kalorier om dagen og. Dietter som gir stor og raskvektreduksjon er ofte ekstreme. Denne dietten gjør at du slutter å tenke på mat, snop o. MANGE ting som er fordel å gjøre er å ca gang i uka å spise mere normalt slik at .

Comments have been closed/disabled for this content.