Og HVER ENESTE GANG får jeg skikkelig vondt på baksidene av leggene mine etter knapt minutter med løping. Smerter på innsiden av og langs kanten på leggbenet under og etter aktivitet. Etter uker med smerte i leggen dro eg til fastlegen min.

Leggen min var enda utrolig sår og øm, men sykehuset sa de ikke kunne gjøre noe for meg. Sykdom i disse delene av åretreet gir smerter i muskulaturen ved gange på grunn av for. Smertene begynner ofte i leggene, men kan også starte i setet og . De siste gangene jeg har vært ute å løpt, har jeg fått store smerter bak, nederst på leggen.

De kjennes akkurat ut som stølhet, rett og slett. Etter en høst og vinter med mye løping og litt ski, fikk jeg overbelastning i leggen. Med overbelastning mener jeg at det er en smerte i muskelen . Det karakteristiske symptomet er krampelignende smerter i tykkleggen når en går.

Hva er det og hvordan oppleves nevropatisk smerte? Lavkarbodiett med en Fransk vri. Dette er dietten som Kate Middleton (inspirert av hennes mor Carole, som er en stor fan av dietten) etter . Havrekli er en vesentlig ingrediens i Dukan-dietten, i tillegg til.

Gå ned i vekt med mettende proteiner, utgitt på norsk på Gyldendal forlag.

Kjernepunktene i diettens første fase . Dukan-dietten har allerede tatt Frankrike med storm, og nå er den introdusert til britene. Den lover rask vektnedgang – som så mange andre . Dukandietten er delt inn i faser. Fikk nettopp spørsmål fra en venninne om jeg hadde hørt om denne dietten, og om det kunne være noe . Den er delt inn i fire faser, og for hver fase gjelder bestemte regler for hva du . Endelig blir den tilgjengelig på norsk! Gjør som Pippa Middleton, Jennifer Lopez og fem millioner franskmenn og gå ned i vekt med Dukan-dietten! Dukan dietten: Hva er Dukan dietten?

Er nå igang på dukan-dietten på min 6. Trives med maten og føler meg egentlig ganske bra.

Comments have been closed/disabled for this content.