Jeg sliter litt med å finne noe godt å drikke på fest, som jeg ikke blir dårlig av. Ofte har jeg hatt absolut og juice, men har lyst å prøve noe nytt! Jeg tar med det jeg har lyst til å drikke på fest.

Om det er cider så er det greit. Folk som skal være tøffe å poengtere at du drikker cider og ikke er . Forslag til god alkohol til festen – Mat og drikkeinnlegg30. Tips til god drikke – Mat og drikkeinnlegg28.

Fest i morgen, får ikke tak i drikke. Hva er best å drikke når man skal på fest. Helse, sex og livsstil › UtelivBufretLignendejeg pleier som regel å drikke pils, men det blir jo litt dyrt i lengden. Drikker Jack Daniels og coke eller drikker den bar.

Hvor mange personer over år vil være tilstede? Husk at jo yngre gjestene er, jo mer drikker de. Like du å nyte alkoholen , eller drikker du bare for å bli full? Legg gjerne til favorittsnacks dersom du har noen.

Nedenfor har vi listet forskjellige ting som kan være bra å tenke på og noen forskjellige drinker.

Jeg bare lurte på hva folk helst drikker på fest og hva dere blander ting med. Det jeg pleier å drikke og har prøvd er:Drikke på fest16. Hvordan gå på fest uten å drikke? BufretHei ei jente på år her Noen av vennene mine har begynt å drikke og røyke Neste uke broren til ein av vennene mine ha fest og eg har blitt invitert Eg har tenkt . Alle vennene mine drikker kjempemasse i forhold til meg, jeg drikker bare rusbrus og blir. Vi vil ikke si at det er normalt å drikke liter sprit på en fest.

Hva burde vi drikke for å lette på steminingen? Jeg har blitt invitert på fest nå i april. Det er en stor fest og alle som er der har drukket før . Jeg skal ha stor fest på års dagen min. Men det går fint an å dra på en fest uten å drikke! Ta med deg en brus og ha i en kopp så folk ikke går og spør hva du drikker hele tiden. En del av de som skal på festen er mindreårige.

De kommer sikkert til å drikke de også. Kan jeg få straff hvis de drikker siden det er . Jeg er bedt på fest hos ei venninen jeg sjelden treffer. Er gravi og jeg og sambo skal ikke si det til noen.

Jeg liker ikke øl, så ender alltid opp med cider eller sprit blandet med et eller annet. Sist ble jeg grisedårlig, da drakk jeg. Har dere noen geniale tips for hva gjøre med drikke på selskap? En ting er vors og fester med alkoholfritt, men hva med middagsselskap?

Vin takler jeg ikke, selv om jeg har hørt at det er . Om du ikke drikker alkohol fra før betyr ikke det at du bør begynne nå, men du skal i alle fall ikke ha dårlig samvittighet om du unner deg et . Liker egentlig alt, men ikke så begeistret for rødvin på fest. Har vi fest hjemme om sommeren pleier jeg .

Comments have been closed/disabled for this content.