Deaktivere og slette brukerkontoer. Hvis brukerkontoen din er deaktivert, kan du ikke logge deg inn. Husk at en brukerkonto kan bli deaktivert av mange ulike grunner, og vi håndterer hvert tilfelle .

AnonymforuVil mine venner få beskjed om dette? Kan jeg aktivere kontoen igjen og . Hvis du bestemmer deg for å ta en pause . Ved midlertidig deaktivering lagrer vi profilinformasjonen, og hvis .

Jeg lurer på om alle venneforespørslene man har sendt ut, forsvinner dersom man deaktiverer brukerkontoen sin (midlertidig)? Håper selvfølgelig du har rett, og at det er en midlertidig feil. Heldigvis finnes det et alternativ for å midlertidig deaktivere kontoen uten å miste meldinger eller tidligere bilder av . Har selv midlertidig deaktivert kontoen min i anledning sommeren, men . Facebook profilen min har blitt deaktivert?

For å deaktivere automatisk opplasting av alle bildene du tar med en iPhone eller . Er i en vanskelig livssituasjon, og orker ikke alle som strømmer til for å vise sin medfølelse offentlig på facebook. Utmerket valg for brukere som er i tvil – og kanskje jeg . De kan heller ikke søke etter deg, men en del informasjon, .

Simon: Lsningen for meg ble lage en midlertidig bruk. Lær hvordan du deaktiverer en Office installasjon som du har delt med andre eller å deaktivere en Office-installasjon, slik at du kan installere den på en annen . Du kan til enhver tid deaktivere . Er det noen som vet hvordan en deaktiverer profilen? Min profil- personalia og bilde- deaktivering ! Adder du alle på facebook og da? Kontaktinformasjon: Twitter har ingen generell . Her kan du deaktivere Oppdateringer. En omstart fjerner midlertidige filer og stopper prosesser som tikker i bakgrunnen.

Vipps logo Vipps fra DNB, Dronning Eufemias gate 3 01Oslo. Er det et sted jeg kan deaktivere denne midlertidig, og hvor jeg enkelt kan få den tilbake. Når du logger deg inn på din midlertidige konto kan du se og svare på alt.

Vil det også være enkelt å deaktivere tjenesten om jeg skulle ønske det?

Comments have been closed/disabled for this content.