Når et blodkar i øyet brister kalles det for subkonjunktival blødning, som indikerer at blødningen er under den ytterste slimhinnen (konjunktiva) . Det kan dreie seg om skader på selve øyet eller rundt øyet, slag eller skade mot hodet eller blodkarene kan sprenge i forbindelse med at du . Får du vondt i øyet, bør du alltid gå til lege. De fleste blødninger i øyet er et varsel om at noe alvorlig er i veien. Blødning i øyet gir sjelden smerte og er derfor lett . Merket idag morges at jeg hadde en rød blodutredelse på øyet ca 3-mm i diameter.

Jeg har ikke skadet meg som jeg vet om.

Ved irritasjon, betennelse eller skader i én eller flere av øyets hinner, blir øyet rødt fordi blodårene utvider seg, eventuelt fordi det inntrer blødning i vevet . Blåøye skyldes blødning ut i vevet rundt øyet. Siden huden her er ganske løs, er dette et ganske vanlig fenomen. I de fleste tilfeller er det en triviell skade, men . Konjunktiva er en tynn slimhinnemembran som dekker innsiden av øyelokkene og går over senehinnen som er det hvite i øyet. Er det farlig med små blødninger på det hvite i øyet?

Nei, mener allmennlege Jørgen Skavlan. En venninne av meg hadde en gang et helt rødt øye (bortsett fra iris), og det kom av et sprengt blodkar i øyet såvidt jeg husker. Helt ufarlig, men ikke så veldig .

Enhver aktivitet som stammer hodet og ansiktet slik som oppkast, voldsomt nysing eller tunge løft, kan bryte små blodkar i øyet. Resultatet er en smertefri, mørk . Ble super happy i første sekun og etter typ sek etterpå slo det meg at jeg faen meg har blodutredelse i øyet. Jenta mi ble stående over ei ri som de sa og fikk dermed blodutredelser i begge øynene,nå er hun ei uke og jeg syns ikke det er blitt så mye . Og enda verre er det når du løfter med drakt, hvis det var det du gjorde.

Det er ikke farlig i seg selv, . Har en bekjent som har en blandingshund jeg så at hunden var rød på øyet, sjekket hunden to ganger første gang var han kun rød på øyet så det ut som han var . Under fødselen fikk både jeg og Linea blodutredelse i øyet (jeg fikk faktisk i begge og i hele fjeset og halsen også) Mine har gått vekk, men . Svar på denne tråden, Canis diskusjonsforum – Åpent forum. Når du gir en klikkertrent hund et . Rødt øye skyldes utvidelse av blodkar eller blødning. Terminologi: Konjunktival injeksjon: Injeksjon av karene i conjunctivae bulbi. Fikk et hardt slag i øyet dager før så jeg er rød over øyet.

En del av øyet mitt av øyet er helt knall rødt.

Comments have been closed/disabled for this content.