Derfor får du blåmerker, og derfor får noen det lettere enn andre. Jeg oppdaget for dager siden at jeg hadde fått fire små blåmerker på venstre lår. Har ikke slått meg eller kommet borti noe som helst som kan ha laget de.

Her er en oversikt over noen av de vanligste årsakene til uforklarlige blåmerker i flere deler av kroppen, inkludert føtter, ben, lår, armer, mage, bryst og armer. La merke til nå i går at jeg har et gigantisk blåmerke på baksiden av låret. Jeg forstår ikke hvor det har kommet fra!

I bruise easily – gul og blå over alt – Kropp og helse.

Blåmerket er litt stort, det er . Sønnen min har fått så mange blåmerker på lårene i det siste. Enkelte mennesker får lettere blåmerker enn andre. Et slag eller en dult mot huden kan gi et blåmerke, og det er ikke alltid man husker hvordan . Neseblod og blødninger fra gummene, samt uforklarlige blåmerker . Får blåmerker for ingen ting, oftest på benene. For dager siden våknet jeg med et enormt blåmerke på låret. For to dager siden oppdaget jeg at jeg hadde fått fult av med små blåmerker på begge leggene!

De er overalt og ikke noe system.

Alle har et blåmerke, uten å vite hvor det var forårsaket. Siden i går plutselig en ti blåmerker på lårene mine. Jeg har alltid vært plaget med en god del blåmerker, men etter at jeg. Reference LibraryBufretLignendeEt blåmerke eller kontusjon opptrer på huden når den opplever traume, for eksempel et kutt eller slag på området. Skaden får ørsmå blodårer kalt. Men noen ganger virker det som om at blåmerkene dukker opp helt av . Før huden blir til seg selv må vi gjennom ømhet og sjenerende farger på lår eller overarmer, noe som er irriterende når vi skal gå med korte . Jeg har aldri hatt et blåmerke før, og plutselig har jeg et svært på.

I sommer våknet jeg plutselig opp med masse små blåmerker på lårene. Støtt og stadig dukker det opp blåmerker pp meg, rundt omkring på. Husker jeg hadde blåmerker på lårene som ikke forsvant på og 9 . Filmstjerne Scarlett Johansson måtte forlate en strippeklubb med blåmerker på lårene etter en lapdance.

Comments have been closed/disabled for this content.