Når jeg våkner om morgen er det nesten uutholdelig å spise. Jeg blir kvalm av alt jeg spiser, selv om jeg elsker det til vanlig. For å tvinge i meg noe så lusent . Men om det med at jeg blir kvalm.

Når man ikke får spist nok blir man veldig sliten og for lite mat kan også føre til. Og ved stress blir magesekken stiv og greier ikke å utvide seg når man spiser.

Foreldrene mine mener jeg spiser for lite og når jeg var ute med klassen en gang på restaurant og jeg spiste nesten opp . Man blir fort mett og uvel, føler seg oppfylt og kanskje kvalm. Hvordan blir de identifisert årsakene, fokuserer behandling primært på å. Konstant kvalme etter å spise kan være en manifestasjon av noe galt i kroppen. Så, når du har den ubehagelige følelsen av kvalme etter å ha spist, etter å ha . Når jeg har spist to brødskiver med pålegg blir jeg stappmett, og uvel, akkurat som om jeg.

Særlig vondt etter trening og kvalm på morgenen. Blir nesten alltid kvalm når jeg spiser, og har mye luft og diaré. Mageformen bedrer seg ofte igjen når situasjonen er over. Dersom du helt uten videre føler deg kvalm og uvel, kan det være noe du har spist. Prøv å tenke over om det er melkeprodukter, eller alt, du blir kvalm av. Det er mange ting som kan gjøre folk kvalme i hverdagen.

Men nå denne uken har jeg følt meg litt kvalm når jeg spiser. De får også mer vondt når mage og tarmer utvides (slik de gjør ved mye luft) enn friske. Jeg vet ikke om det er fordi jeg har angst eller fordi jeg føler meg feit og oppblåst. Og hvorfor legger jeg så fort på meg når jeg spiser hva som ansees som. Hun er alltid kvalm om morgenen,. Hvis du ikke får i deg nok mat, kan dette gjøre at du blir svimmel og . Plagene forverres gjerne når du spiser, men enkelte opplever at det å spise lindrer plagene.

Siden symptomene ved funksjonell dyspepsi og magesår er så like, blir . Ubehaget kan arte seg som oppblåsthet, kvalme, brekninger og tidlig. Hun blir også alltid kvalm av fet mat og sukker. Det blir bedre når hun spiser litt. Men straks jeg spiser blir jeg kjempe kvalm og det går ikke over før jeg er sulten igjen. Jeg bruker energi jeg ikke har, og blir bare verre av det.

Kvalmen kan dukke opp når som helst, og enkelte er dårlige hele dagen. Spis det du klarer å spise – selv om det blir ensformig. Jeg fikk tips idag om å sette en alarm hver time og spise da. Kvalme kan skyldes flere forskjellige årsaker, men ofte oppstår kvalme når det. Så jeg klarer ikke å spise om morgenen, og da blir jeg innmari sulten i tida på . Merker at jeg blir extremt kvalm så si nesten hvergang etter at jeg har spist.

Det samme skjer på kveldene, halsbrann og sureoppstøt samt . Veldig kvalm om dagen selv, pluss at jeg begynner å slite med halsbrann. Når jeg spiser, hiver jeg i meg mat (f.eks) alt for fort, og så blir jeg .

Comments have been closed/disabled for this content.