Styrketrening kan forandre kroppen din fra myk og dvask til stram og fast. Linn Cesilie storkoser seg med trening og et sunt kosthold. Henriette er år og stiller i Bikinifitnessinnlegg5.

Trener hjemme og debuterer i Bikinifitnessinnlegg2. KRSby – Irelin veide nesten kilo. Bikini Fitness – en enkel innføringinnlegg13.

I september stiller Irelin Schaldemose Cullen i bikinifitness for første gang.

Så dro foreldrene henne med på trening. Jeg får en del spørsmål som går igjen ang. Og det er i og for seg moro at bikinifitness har blitt så populært, men. Og jeg satte meg inn i hva det innebar og stille , diett, trening,fysikk og . Jeg er jo alltid opptatt av trening og sunn mat, så om jeg slipper opp litt på kostholdet noen. Hvor mye koster det å stille i bikinifitness? September startes med det jeg så langt kunne betegne som årets beste treningsøkt.

Dette var egentlig også startskuddet på det som til slutt ble . Da jeg kom på trening merket jeg nemlig at treningsdagboken med alle.

Jeg har sprengt komfortsonen min, og faktisk debutert i Bikinifitness. I tillegg likte jeg at styrketrening gav meg mer visuelle resultater enn det løpingen. Vi satte et mål: bikinifitnessdebutant i en alder av år.

Hvordan ser en vanlig trening ut der rumpen er i fokus? FORMSJEKK: Silje Wexal Horslund (24) deltar på sin første formsjekk med trener Kenneth Foss før bikinifitnessdebuten i 2015. Siden den gang og frem til juli 20har hun jobbet som personlig trener i SATS. Christina har to verdensmestertitler i Bikini fitness og er Norges første . Kanskje er det like moro å dra på trening uten å ha bikini fitness som et mål. Jeg vil vise at man kan nå målene sine med trening, uten bruk av preparater, sier Hege.

Til høsten debuterer tvillingmammaen i bikini fitness. Konkurranser i fitness holdes ofte sammen med kroppsbygging. Her deltar deltagerne iført bikini eller høyhelte sko.

Lene Alexandra (34) til topps i BikiniFitness.

Comments have been closed/disabled for this content.