Jeg skal ut i jobb i et yrke der man står det meste av dagen på betonggulv, og jeg har blitt anbefalt å skaffe meg et par gode sko før jeg . Ifølge ekspertene tyder mye på at vi går med gale sko. Går du mye på betonggulv, flatt eller hardt gulv?

Mange står, går og arbeider på harde underlag som betong og liknende, og da er . Sist jeg kjøpte nye sko ble det joggesko fra løplabbet, det kan anbefales. Jeg sa at jeg skulle gå mye på hardt gulv, de så på formen på foten, . Men saken er den atjeg vet svært lite om sko og hvasom passer til hvilket. Langvarig problem med smerte føttene. Naboen klager på lyd når vi går over gulvet. Det ser ut som om arbeidssko med ekstra støtdemping kan redusere.

Perfekt for deg som går på harde gulv hjemme eller på hytta. Sykepleiere og andre som går mye i jobben – hvilke sko bruker dere? Skoen som selger best er en type tresko med rem bak, og blank spenne.

Som sykepleier går vi mye på hardt gulv, så det er viktig med god . I alle år har hun ment at sko bør være en del av arbeidsantrekket. Hun vet utmerket godt at bioingeniører traver rundt på harde betonggulv i åtte .

Jeg har pådratt meg en heidundrende akillesbetennelse og trenger sko-hjelp! Grusomt vondt i ben etter jobb – Kropp og helseinnlegg3. Gode joggesko som sykepleier – Kosthol trening og.

Charlotte Nilsen › AnbefalingerBufretLignende9. Når du jobber på butikk står du ofte på veldig hardt gulv i mange timer i. Noen som kan komme med anbefaling på værnesko evt? Så disse skoene passer nok best på grus eller asfalt. Kailua Comp til venstre, Stinson Tarmac til høyre.

Foto: THOMAS STRZELECKIVis mer . Jeg går hele dagen på hardt gulv, og merker at de skoene jeg har ikke er gode nok, selv om det er type joggesko med tynn såle. Dette er de beste skoene til innetrening. Andre vil ha myk demping mot harde gulv.

Smertene i hælen er verst og trenger tips til et par bra og pene sko! Klikker du på linken får du opp skoen jeg synes ble best å gå med. Vi utsetter kroppen for store påkjenninger når vi går på betong, asfalt og harde. Undersøkelser viser at når vi går på asfalt med sko som har hard innersåle eller .

Comments have been closed/disabled for this content.