Her kan du bli kjent med andre, søke nye venner, eller bare finne noen å chatte med. Kjenn liv – så viktige er bevegelsene fra babyen i magen. Kommunikasjon med barnet i magen.

Forumansvarlig: Tamara Nygård RSS-feed Aktuelt fra . Pleier å logge meg på for å lese om den nye uka i magen. Barnet i magen(serien)innlegg24. Ferskt barn i magen og ny jobb- noen med erfaringer.

Veeeeldig rolig baby i mageninnlegg11. BufretLignendeHvorfor er noen barn mer sjenerte enn andre? Hvilken mat kan du spise for at du og barnet i magen får nok næringsstoffer? Trenger barnet ditt kosttilskudd? Hvordan kan jeg vite at babyen har det bra inni magen? Liker KG så mye bedre, men har bruker på BIM også.

Mens kona sliter med (forhåpentligvis) forbigående kvalme, har jeg bestilt billetter til Japan. De siste ukene har det vært herlig mye aktivitet i magen min, med spark og romstering i alle retninger ganske hyppig i løpet av dagen og natta. Har prøvd med på Gravidforumet også, men enten er det ingen innom der, ellers er det ingen som kan svare.

Jeg har tre barn som alle er adopterte. De er alt for meg og enda mer enn enn jeg noensinne kunne drømt om. Jeg elsker de over alt på jord!

Har i ettertid hørt at det var mange morgener med vondt i magen, men det kan også skyldes en del mobbing stort sett i hele barneskolen. Jeg spør fordi jeg har snakket med legen min ang det å gå ned i vekt, og han sa at årsaken til at ikke magen . Vi venter vårt andre barn 🙂 Har en jente på halvannet år nå. Det er veldig vanlig at små barn i en periode ønsker å prøve ut noe som er.

Barn og kjønnsroller diskuteres også i vårt Barn i magen-forum:. Forum, Statistikk, Nyeste innlegg. Illustrasjonsfoto: Dylan Parker, media Commons. Dette skaper i disse dager stor debatt på et barn-i-magen forum, der vedkomne hardnakket påstår at jeg er verdens verste dyremishandler som . Er det vanlig at barn har rund mage? Googler jeg vondt i magen har jeg sikkert en dødlig virus, og har kun to uker igjen å leve.

Bruk av GoPro actionkamera i forskning på barn i natur. Noen eksempler filmet med GoPro på magen.

Comments have been closed/disabled for this content.