Men hovedfokuset mitt er på styrke, nettop fordi jeg med treningen ønsker å bygge muskler og få en mer markert . Jeg er inne i en god periode med trening og kosthold igjen, og vil gjerne dele og motivere dere også! Som dere ser spiser jeg ganske vanlig .

Målet er å få enda mer definerte magemuskler, synes det er såå fint 🙂 Kom i gang med sunnere kosthold og trening dere, kroppen har kun godt . Regner med at dette kunne falt i smak hos dere, har jeg rett? Det var faktisk jeg som overtalte henne til å bli med meg og starte å trene og spise sunt, og det vet jeg hun er ganske så glad for i dag. Rett før jeg fikk PT i November 201 så ville hun at jeg skulle ta noen .

Hahaha, okei nå tror dere sikkert jeg skriver som jeg har gjort tusen ganger at jeg skal starte å trene igjen. For dager siden – Forsiden; Kategorier. Får ikke akkurat lyst til å gomle i seg en sjokolade etter å ha sett disse bildene, haha. Flere som er i gang med treningen og sunt kosthold? Etter gruppetimen hadde vi litt egentrening av rumpe før det var klart for å dra hjemover. Og i dag tidlig var det klart for trening igjen kl 09.

Nå har jeg bestemt meg for å ikke drøye det lenger! I dag starter jeg med å trene fast igjen + strengt kosthold i ukedagene. Gode venner, shopping og en god treningsøkt nå på kvelden!

Jeg tror faktisk ikke jeg har nevnt noe om det på bloggen enda, men jeg er inne i . Utrolig hvor mye treningsglede jeg har fortiden, synes det er SÅ gøy og deilig- . Jeg digget å trene, som alltid. Jeg er så rar, for trening frister virkelig aldri, men når jeg først er på senteret så koser jeg meg skikkelig. Man skal aldri trene stappmett! Ville bare ha litt påfyll siden jeg var så sulten, så fort jeg kommer hjem lager jeg meg som oftest en stoor porsjon . Før jeg dro kjøpte jeg nytt treningstøy og proteinpulver, da var jeg virkelig klar for en . Tenkte egentlig bare å si hei før jeg løper av gårde på trening.

Skal først hente en Nellypakke som jeg tenkte å vise dere i morgen, . To see more from andreabadendyck. Facebook, or create an . Styrketrening gav fortere resultater enn jeg noen gang kunne drømt om. Så at Andrea Badendyck hadde tipset til bloggen din.

Comments have been closed/disabled for this content.