Vondt i halebeinet når jeg reiser meg

Det er ulike måter man kan skade halebeinet på, og et av de vanligste. Ofte føles dette som skjærende smerter når man sitter eller reiser seg, . Skjærende stikkesmerter når du setter eller reiser deg er typisk hvis halebenet har fått en smell. Det kan også være vondt å gå eller bøye seg . Halebeinsmerter (coccygodynia) er definert som smerte i halebeinet eller omliggende vev.

Tilstanden oppleves gjerne som en skjærende og vedvarende smerte . Hvis jeg sitter for lenge (10min) får jeg skikkelig vondt bak der.

Vondt halebein – Åpent foruminnlegg13. Smerter rundt halebeinet – Åpent foruminnlegg12. Vondt i halebeinet – Gynekologi og graviditetinnlegg25. Plutselig vondt i haleben uten fall – Allmennmedisin.

Samfunn › HelseBufretLignende20. Jeg har så vondt i halebeinet, spesielt når jeg reiser meg. Jeg kan ikke huske om eller når jeg falt.

Noen sier at jeg kan ha fått sånn tvilling ting! Hvordan vet man om man har brukket halebeinet uten å gå til legen?

Vet ikke om det var brukket, men det gjorde vondt å sitte (og ikke minst å reise meg etter å ha sittet) i 2-3. Jeg får veldig vondt når jeg bøyer meg osv. Noen som fortalte meg at jeg må være veldig forsiktig med å ikke falle på. Jeg sliter mye med vondt når jeg sitter veldig lenge på stol eller gulv,lurer på om det . I det siste har jeg hatt veldig vondt i halebeinet.

Det skjer når jeg sitter eller ligger, og det gjør spesielt vondt når jeg skal reise meg. Det bare gjør sinnsykt vondt,akkurat som om det er noe som er iferd med å vokse ut gjennom huden. Det jeg mener med det er at det kommer kun når jeg reiser meg, enkelte . Spes når jeg har sittet og skal reise meg opp.

Var utrooolig vondt å reise seg om jeg hadde sottet en stund osv. Eller, veit ikke helt om det er halebeinet (vet ikke heeelt hva det er fornoe xD),. Det er vondt å sitte, vondt å reise seg opp, sette seg ne ta på det, og noen ganger vri seg. Har heldigvis forrytter som rir for meg n#229;.

Jeg er gravid i uke og har begynt å få så utrolig vondt i halebenet – er dette. I dag har det gått fem dager, og jeg har fått litt mer smerter i halebenet, særlig når jeg reiser meg opp etter å ha sittet, og når jeg da går noen .

Comments have been closed/disabled for this content.