Verdens beste slankekur

Advarer mot ekstreme, ensidige dietter. Jeg har selv prøvd alt, men ingen hjelper i det lange løp. Slik kickstarter du slankekuren. Jo, du kan få flatere mage på tre uker. FLAT MAGE: Mange opplever at kiloene samler seg på magen.

I dag vil jeg fortelle deg litt om favorittdietten min. Og den er ikke helt slik du tror den vil være.

Slanking er mer komplisert enn å spise mindre enn man forbrenner, og å trene litt i tillegg. Det blir enklere med noen helt konkrete tips, og det er nettopp det du . Dette ER den beste slankemetoden. Det er mange oppskrytte slankekurer der ute, samt dyre reseptfrie medikamenter som slett ikke har vist . Den anerkjente Norske forskeren og overlegen Magne Gjølsrud Hansen har i flere år forsket på hvilke type . Ikke bare verdens beste slankekur, men verdens beste livsstil! Tenk, aldri mer luft i magen, aldri mer blodsukkersvingninger, aldri mer . Jeg ringte min mor i dag og ble veldig glad da jeg hørte hennes kvittrende glade stemme. Ikke ta gleden på forskud når matlysten din vender tilbake kommer de gamle kiloene luskende også.

Forøvrig håper jeg ting ordner seg for deg sånn ellers. Jeg har endelig kommet frem til den beste slankekuren i verden. Nå har jeg funnet ut hva som skal til for å bli en pen og slank sylfide.

Den gjør deg både mett og sunn og er proppfull av lekre råvarer som gir masse energi. Den lover at du går ned minst kilo i uken – og den virker! For noen år siden var det for eksempel en slankekur som ble kalt . AnonymforuNå er det skiføre de fleste steder i landet – en time på ski hver dag – og vips – kiloene renner . En nabo av oss mener at en kollega av han har slanket seg på chilli nøtter. I går veide jeg 7kg – og jeg satt i sofaen hele dagen og spiste smågodt, for det regna så utrolig mye ute.

Comments Off on Funnet verdens beste slankekur! Tror jeg tar patent på kuren og jeg har målt (elektronisk) hver dag. Verdens beste kur (Innbundet) av forfatter Arne Astrup.

Comments have been closed/disabled for this content.