Trøtt av antibiotika

Etter at jeg tok første tablett så ble jeg så fryktelig trøtt og sov i flere timer uten å. Jeg blir veldig trøtt av antibiotika når jeg har urinveisinfeksjon. De fleste av oss har hatt pasienter som har klaget over at de ble trøtte av penicillin (eller andre antibiotika). Våre forklaringer kan ha vært mange, fra at det er . Sovna to timer på sofaen klokka 16. Vanlig å bli trøtt når man tar antibiotika.

Kan man bli trøtt og sliten av penicillin?

Du blir trøtt av å spise for lite, og av å spise feil. Går på apocilin, på sjuende dagen, og jeg blir jo bare trøttere og trøttere. Er det medisinen, eller er det en infeksjon som kommer tilbake i full . Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre neste gang jeg må ha antibiotika. Jeg føler at jeg belaster kroppen med dette. Det virker som om kroppen blir . Har lagt meg klokka 1 stått opp rundt 9-tiden og så har jeg vært så trøtt på dagen at jeg har sovnet sittende til og med og sovet i timer. Antibiotika brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av bakterier.

Jeg har vært så ubeskrivelig trøtt den uka her at til og med synet mitt er uklart. Noen som vet om det er vanlig å bli trøtt av antibiotika? Jeg behandles med antibiotika doksycyklin tabletter hver dag, en morgen en.

NO: De aller fleste av oss har nok gått på en antibiotikakur eller flere i løpet av livet. Men hvordan fungerer egentlig antibiotika i kroppen? Blant annet kan det være årsaken til at du er trøtt, har søtsug, luft i magen, at du.

Til og med antibiotika kan foråsake Candida-problemer. Drikker du ikke nok, vil du altså bli slapp, sliten og ja, trøtt! Ved hjelpe av antibiotika kan du bekjempe urinveisinfeksjonen og den evig . Det er vanlig å føle seg trett og svak og miste lysten til å drikke og spise. Noen studier har vist at av som tok antibiotika, ble friske eller følte seg bedre etter . Så nå blir det sikkert antibiotika igjen. Blir dere veldig trøtte og slappe på penicillin?

Det tar lengre tid å komme seg, og man må kanskje ta antibiotika som blir et. Du merker at i tillegg til å være trøtt, er du urolig og irritabel. Man kan bli trøtt og sliten av antibiotika. Når det gjelder Hiv så er det veldig liten sannsynlighet for at du har det. Mest sannsynlig tror jeg ikke . Jeg går på Diclocil 500mg (antibiotika) Har godt på det før,, og nå skulle jeg ta dette over en.

Men jeg blir så utslått, så slapp og utrolig trøtt. Sykdommen varer normalt i 3-dager, men man er ofte slapp og trøtt i 2-uker etterpå. Influensa skyldes et virus og kan derfor ikke behandles med antibiotika.

Comments have been closed/disabled for this content.