Treningsdagbok excel mal

Mal for treningsdagbok i Excel. Forrige uke fikk jeg en hyggelig mail av Bjørn Færaas. Han har laget en fantastisk nyttig mal for en treningsplan .

Fordelen med den nye treningsdagboken fremfor Excel-dagbøkene er flere:. Dagboken har funksjonalitet som er vanskelig å få til i en Excel-dagbok; Trening . Jeg har ført treningsdagbok siden jeg gikk på videregående, og siden 20har jeg ført inn treningen i et Excel-ark som inneholder alle de . Finnes det noe ferdig greier i word eller excel som kan brukes?

Har laget meg en enkel treningsdagbok i excel i form av en kalender. Tenkte å dele den, både for å få innspill på treningsopplegget og for hvis . Open source Excel-mal for treningsplan og treningsdagbok. Noen som vet om en god treningsdagbok som kan kjøpes i sportsbutikk eller. Sykkelforbundet tilbyr ogs egen treningsdagbok i Microsoft Excel helt gratis.

Excel kommer med mange gode maler som sparer deg for mye arbeid. Treningsdagbok-mal (Excel Enkel treningsdagbok-mal (Excel). Her får du tilgang til maler som faktura, timelister, treningsdagbok, . Her har vi samlet noen programmer som fører treningsdagbok for deg. Noen er gratis, og noen er free to try. Altså du kan prøve programmet før du bestemmer . Neste års treningsdagbok for Excel er nå klar.

Poenget mitt er i hvert fall at det å ha en treningsdagbok som du. Den har maler og eksempler foran alle skjemaene, som blant annet. Jeg har også prøvd meg på ulike elektroniske treningsplanleggere, excelfiler, wordfiler, . Skiforbundets egen treningsdagbok har lagt bak seg sin siste sesong. Samtidig blir det en innstramming rundt rutinene for føring. Jeg har ofte syns at det var greit med programmer som RYP pga de viste hvor mange kg og hvor mange reps jeg skulle ta fra trening til trening. Basis treningsprogram for nybegynnere og viderekomne.

Jeg har søkt litt rundt på nettet etter egnet programvare som jeg kan bruke som treningsdagbok. I tilfelle hvilken databaseprogram er state of the art for mac? Det finnes ellers flere excel-maler for å føre treningslogg.

Noen bruker fancy treningsdagbøker de har funnet på nettet, noen trener når. På grunn av særdeles begrensede kunnskaper i Excel ser ikke .

Comments have been closed/disabled for this content.