De beste gratisappene for trening, kosthold og helse. Du har også muligheten til å lage din egen treningsdagbok på nett med . Loaded er en norskutviklet treningsdagbok for styrketrening og vektløfting.

Enten du er nybegynner eller viderekommende, så egner Loaded . Gym Buddy er en enkel måte å loggføre styrketreningen på. Appen er en treningsdagbok som loggfører treningsøktene dine. Med appen fra Stronglifts kan du registrere styrketreningen.

Jeg testet SixPack App, men den var ikke helt det jeg tenkte på. Det fikk meg til å begynne å lure på om det finnes noen gode treningsdagbøker for iPhone, . Olympiatoppens Treningsdagbok-app kan lastes ned i play og App store. KOM I GANG MED TRENING: Vi viser deg hvordan du kommer i gang med. Du kan bruke mobilen din som treningsdagbok, personlig trener, . Cody-appen fungerer også som en treningsdagbok der du kan logge øktene. I treningsdagboken loggføres all din trening på SATS ELIXIA automatiskt – men.

Hold oversikt over all din trening, uansett hvor du befinner deg med vår app til . Noen har trening som en helt naturlig del av hverdagen, og koser seg med vektene.

Hvis du sliter med motivasjonen, kan noe så enkelt som en app. Da har jeg gjennomført mine fire første dedikerte treningsuker på veien mot Ironman Haugesund i juli. Jeg bygger min trening på boken Your Best Triathlon av . Man kan taste inn data for styrketrening, løping, sykling, roing etc. FitNotes is a workout tracker with a focus on simplicity and clean design. Workout Log – View and navigate daily workout logs quickly by swiping . Are bodybuilding, powerlifting and fitness your great activities?

Er det noen som har et forslag på treningsdagbok-app for android? Både jeg og mannen min trener på Smart Trening, og her om dagen sa jeg til ham tenk at jeg har soset rundt på. Test av minutters treningsapp – virker det? Bruk: Enten notatblokk eller finn en treningsdagbok som app til telefonen.

Styrketrening med Polar FT80-treningscomputer hjelper deg med å forbedre. Du kan også klikke deg inn i fremtiden i treningsdagboken og velge å legge til et .

Comments have been closed/disabled for this content.