Så nå blir jeg avholdsmenneske, og det behøver jo ikke være en dårlig ting. Men rart at dette skjer så plutselig. Så da lurte jeg på om kroppen min ikke tåler alkohol lenger, og noen tips til hva.

At du plutselig ikke skulle tåle alkohol lengre, er nok ikke den mest naturlige . Når du skriver tåle så tenker vi allergi. Det virker ikke nødvendigvis som det er relatert til mengden alkohol, da jeg noen. Jeg har plutselig blitt helt intolerant overfor alkohol! Jeg tåler ikke på langt nær så mye alkohol som jeg gjorde for ti år siden og jeg begynte å . Veldig fyllesyk etter kun vinglassinnlegg27. Samboeren blir ekstremt fyllesykinnlegg5.

Da stoffskiftet ble lavt, tåler jeg ikke alkohol lenger. Forum › Møteplassen › Lavt stoffskifteBufretLignende10. Det går som regel greit, men noen ganger så tar det helt av.

Trener man mye og plutselig tåler mindre volum, så trener man mindre. Da er det ikke rart det smeller ved konsumering av alkohol. Jeg spiser mye før jeg går ut, men alikevell tåler jeg ganske lite!

Har en kompis som ikke kan drikke alkohol med tanke på leveren, drikker han for mye. Også ser vi plutselig år eldre ut, og det er vel ikke poenget med å feriere? Dermed tåler du mindre alkohol. Og det er slutt å drikk-fordi du ganske enkelt ikke tåler alkohol.

Den generelle normen er allikevel at hard trening og alkohol ikke hører sammen, du er ikke. Mennesker som er overvektige tåler ofte mer alkohol enn. Alt så ut til å normalisere seg da jeg plutselig blei dårligere igjen. Jeg føler meg plutselig ikke så interessant lengre. Er formen usedvanlig bra kan jeg faktisk tåle mer alkohol en sjeldent gang.

Kan han ha blitt plutselig allergisk mot øl? Vet ikke helt hva som er i det som gjør at han er allergisk, men han er. Kan det være alkoholen, selv om det er veldig små mengder i en 33. Kan være at han dårlig tåler gjær? Lever en sunt, vil en tåle alkoholen bedre enn hvis en røyker, lever et. Et glass gir ikke lenger nok glede, og plutselig er det blitt til to glass.

Tåler plutselig ikke kroppen min alkohol lengre? Og hvordan kan dette plutselig gå til når det har gått så fint før? Eller er det bare fordi jeg begynner å bli gammel . Kan liksom sitte i en sofa og plutselig spy rett frem eller i sofaen liksom. Leser stadig at på ketose så tåler en mindre alkohol.

Sist helg så testa jeg grensa, etter en liter så gidda jeg ikke mere. LES OGSÅ: Derfor er ikke trening og alkohol en god kombo.

Comments have been closed/disabled for this content.