Tekst til russekort

Det verste jeg vet er snørrunger som maser etter russekort. Man får ikke mer moro enn man heller i seg. Her finner du noen ideer til slagord på russekortet.

Over 3gamle og ferske russ sendte inn sine russekort til VG Nett. Med bilde og tekst snakker han om noe eksistensielt. Trenger tips til russekort-tekst skrevet i AnonymforuJeg har to jenter som skal være russ til våren, og ho ene trenger tips til hva ho kan skrive . Russekort kan være morsom lesning.

Det er ikke lett å lage sitat på russekortet ditt. Her er et par tidligere russekort sitater vi digger. Det kan hjelpe deg å få flere ideer.

Nå nærmer russetiden seg, og russekortet skal snart . Forslag til hvordan russekortet mitt kan se ut – Skole og. Utdebattert › RussBufretLignendeHei, jeg sitter å funderer på hva i alle dager jeg skal ha på russekortet som motto. Så til de som har noen gode forslag gjerne sleng de inn, så får jeg heller . Føler jeg har et ganske artig russekort, med tanke på min store interesse for buss og at jeg skal begynne som lærling i yrkessjåførfaget mot . Er det noen som har noen morsomme quotes, korte vitser, ord osv.

Det står helt stille her og greier ikke finne . Jeg måå skrive russekortet mitt i dag, og aner ikke hva jeg skal ha. Jeg har mest lyst til å ha noe med blogg i mottoet og ikke et standard russekort-motto. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med den . Jeg er da altså russ nå i mai, og skal ordne med russekortene mine nå tenkte jeg.

Men jeg må jo ha et ordat på kortet mitt! Slagord til russekort Diskusjon. Noen her som har forslag til motto jeg kan ha på russekortet mitt? Må velge på mandag, så jeg må snart finne . Jeg vil ha et intellekuelt og . Jeg hadde tenkt ut å bare ha Hei, sammen?

D Verdens mest geniale russekort-tekst :3. Trenger noe kreativt til russekortet mitt, alle de klassiske slagordene blir litt for. Og så var hele russekortet mitt super random da. Her har du en drittunge ditt jævla russekort.

Mine russekort ble byttet med andre russ jeg traff og delt ut til barn som tydeligvis hadde.

Comments have been closed/disabled for this content.