Sår hals trening

Mange liker ikke å droppe treningen selv om de er syke. Ved feber skal treningen droppes, og ved uavklart infeksjonstilstand bør den utsettes. Du kan trene på lett intensitet hvis du har litt sår hals eller .

Er du forkjølet eller har vondt i halsen uten feber, har du generelt best av at du ikke belaster kroppen for mye. Hvis symptomene dine er over nakken, som en rennende nese eller sår hals, så er det greit å trene. Selvsagt oppfordres du også her til å lytte . Høy feber, frysninger, muskelsmerter, tretthet, tett nese, sår hals og hoste.

Kjenner du at feberen kommer snikende, halsen blir sår og snørret renner? Du bør derfor ikke trene når du har feber, slår han fast. Har du feber, vondt i hodet eller er kvalm skal du IKKE trene, sier. Triksene som tar knekken på sår hals.

En sår hals er ofte det første tegnet på en forkjølelse, og ingenting er så . Fortsett med treningen hvis tegn og symptomer er over nakken – som for eksempel rennende nese, tett nese, nysing eller sår hals. Har man en forkjølelse som i hovedsak går fra halsen og opp. Gode vaner når det gjelder kosthold og trening er viktig, selv etter. Men ikke bruk litt sår hals eller litt tett nese som unnskyldning for å bryte de .

Hals og bihuler kjennes sprengte ut i dag tidlig, og inntil videre tror jeg at jeg ligger unna trening, men fokuserer meg på å komme meg på . Fjerne mandler, noen med erfaring? Vondt i hodet, sår hals, hard mage – se hvordan du blir kvitt sju vanlige. Trening og smerter – Guide – Klikk. VOND TRENING: Av og til kan det gjøre så vondt å trene at det ikke er . Når jeg våkner morgenen etter trening har jeg vondt i halsen, er tett i nesen og ofte plaget med at jeg er slapp akkurat som ved en forkjølelse.

Noen er syke når de har sår hals og er forkjøla, det kaller ikke jeg syk :p. Det er ikke skadelig å trene når man er syk? Jeg blir av og til litt sår i halsen etter at jeg har hatt en hard økt med løping,. Vondt-i-halsen-fenomenet er som regel verst når jeg trener ute, . Løypa og løpet lokker: Mange har lyst til å trene, ja endatil konkurrere, sjøl.

De første tegnene er sår hals og væskefylt snue.

Comments have been closed/disabled for this content.