Sjokoladekake med cottage cheese

Sjokoladekake på pose kan inneholde opptil ganger så mye fett. Sjokoladelimekaken inneholder også cottage cheese, som er en fin kilde og . Denne uka har jeg faktisk kost meg med sjokoladekake både tirsdag og onsdag.

Saftig og lett sjokoladekake med smak av lime! Mos cottage cheese med en gaffel og tilsett det inn i eggeblandingen sammen med finrevet skall av lime og . Nå man først sette på ovn er det like greit å holde på med flere ting samtidig. Knus kjeksene og bland dem med sukker og sammenpisket egg. Press dette ut i bunnen av en springform (cm i diameter). Kjør cottage cheese jevn i en food.

En sjokoladekake MÅ være saftig for at den skal være god. Det har vært mange år jeg ikke har spist sjokoladekake grunnet minner av tørr kake . Hver gang jeg baker denne får jeg spørsmål om oppskriften. Selv fikk jeg den fra en tidligere kollega av meg, Inger – for mange år siden når jeg . Dette er en på alle måter lett sjokoladekake – lett å lage, lett å like . I kveld prøvde jeg meg på sjokoladekake laget av bønner.

Kakebunnen har revet gulrot i seg, fyllet er laget av cottage cheese (!) og. Mørk sjokoladekake med gulrot, med cottage cheesefyll og . Prøv en av disse oppskriftene med kesam og cottage cheese. Enten det er kake til barnebursdag eller sommeravslutning på skolen, en kake til å ha med på dugnad eller en kake å servere gjester, så er saftig sjokoladekake . Mye proteiner i denne, da den inneholder både cottage cheese og proteinpulver. Noen ganger får jeg servert sjokoladekake som er veldig luftig, den veier nesten. Kesam eller cottage cheese, for eksempel.

Her snakker vi om sjokoladekake med særdeles stor S for SJOKOLADE! Denne oppskriften ligger i skapet mitt og heter Jamies klissete sjokoladekake. Next Hverdagsfocaccia med cottage cheese . En meget god sjokoladekake som også er veldig sunn! Tilsett deretter \most\ cottage cheese og saften fra en halv appelsin.

Eg har tatt utgangspunk i oppskrifta mi på sukkerfri sjokoladekake. Server med iskrem, pisket krem, cottage cheese eller kesam. Dersom du ønsker en kake med flytende kjerne kan du redusere steketiden til ca sek.

Comments have been closed/disabled for this content.