Kan jeg overføre mitt medlemskap til en annen person dersom jeg ikke bruker det? Kan jeg si opp mitt medlemskap innenfor bindingstiden, grunnet flytting? Jeg lurer på hvordan jeg avslutter mitt medlemskap i SATS?

Jeg ønsker å avslutte medlemskapet, nå før bindingstiden er slutt. Jeg har et medlemskap hos Sats Elixia med måneders bindingstid. Jeg sier opp mitt medlemskap fra 31. Sats eller Elixia i nærheten her .

Hei, jeg vil gjerne si opp alle mine medlemskap i Elixia. Sandvika) Vi er en familie på + flere ansatte som jeg sponser i abonnementer. Mathias Solberg Langfjord prøvde å si opp Sats Elixia-medlemskapet sitt i august 201 men det var ingen som tok telefonen eller svarte på . Manglende kundeservice på Elixia – jeg endte med å si opp medlemskapet. Vet ikke om dette er det rette forumet.

Jeg og en kompis meldte oss i inn et Elixia trenigssenter der vi fikk beskjed at vi kunne si opp når som . Kjeden Elixia krever blant annet i sitt reglement at oppsigelse skal . Jeg tegnet et abonnement på Elixia i Mai med års bindingsti. Var støttemedlem i lengre tid på ett av disse sentrene, og bestemte meg for å si opp.

Skravlesiden: Er det noen som har peiling på hva man kan klare å si opp treningavtale på et elixia senter ? SAKEN ER: Sats og Elixia måtte selge sentre for å fusjonere. Med slike beløp, har jeg VIRKELIG IKKE noen rett til å si opp avtalen? Men jeg har medlemskap på Elixia uten binding, og fikk fryst det tre . I den forbindelse har jeg et medlemskap i elixia som jeg må bli kvitt. Ellers vil jeg bare minne deg på at du må, etter endt bindingsti si opp medlemskapet ditt. Det er kun den ansatte selv som har tilgang til å avslutte sitt medlemskap i henhold til punkt 8. Generelle vilkår for medlemskap i SATS ELIXIA.

Det koster flesk å bli nytt medlem i Sats Elixia. Bruker dere ikke nå musklene til å presse prisene opp, pressekontakt Emil Steen i Sats Elixia?

Comments have been closed/disabled for this content.