Petekkier er karakteristiske blødninger i huden, mørk røde i farge, 1-mm i diameter. De oppstår da oftest som små røde prikker rundt øynene. Jeg oppdaget igår at jeg har fått flere titalls små røde prikker under begge øynene mine. Disse prikkene er ingen andre steder på kroppen. Utslett rundt øynene er en av de vanligste problemene som ses av våre hudleger. Telangiektasier: Røde flekker i huden som skyldes sprengte blodkar.

Milier: Små hvite prikker i huden som skyldes en liten hudcyste.

Jeg har gjennom flere år vært plaget med eksem rundt øynene. Røde prikker rundt øynene skrevet i Helse og sykdoFår endel røde prikker rundt øynene etter å ha kasta opp. Når jeg så meg i speilet så var det kommet masse små røde prikker på øyelokket og under øyet.

Det er ikke nuppete, men virker som det er . Min sønn på 10år har plutselig fått en masse små røde prikker rundt øynene. De klør ikke, vesker ikke og er ikke ubehagelige og det ser ikke . Jeg har hyppig (flere ganger i uken) et rødt utslett rundt øynene. Utslettet starter som røde prikker som i løpet av dagen flyter over i hverandre i . Uff, jeg har grått mye i dag, og når jeg så meg i speilet har jeg fått titalls røde små prikker rundt øyne, over og under, .

Har du små hvite eller gule prikker på huden rundt øynene og lurt på. Dette er utslett av små røde prikker og nupper som etter hvert får puss i seg og ser ut som små kviser. Dette utslettet er det vanligste utslettet hos spedbarn og . Det har jeg – og i dag fikk jeg MASSE, i hele fjeset og på halsen også. Enda godt jeg skulle til legen. Grunnen til at jeg fikk det var ikke pga . RØD – Under øynene viser til hvordan nyrene har det.

Ofte blir man mørk under øynene når man er sliten eller trøtt. Barn under to år år har færre typiske symptomer og funn. Sykdommen begynner med rennende nese og øyne, hoste, feber (opp mot 40º C) og kraftig sykdomsfølelse. Prikkene er intenst røde, og flyter etter hvert sammen.

Etter ett langt opphold i Australia begynte jeg å få røde prikker i pannen, de . Utslettet vil som regel ikke spre seg til området rundt munn og øyne. Jeg har fått oransje prikker på huden min, det er i ansiktet ved haken og ut . Galleblæren er et pæreformet organ som befinner seg under leveren på høyre side i øvre del av buken. Den er forbundet med leveren og tolvfingertarmen .

Comments have been closed/disabled for this content.