Polar pulsklokke bruksanvisning

Klokken: Rengjør med mildt såpevann og tørk med håndkle. Kodet hjertefrekvensoverføring reduserer forstyrrelser fra andre pulsklokke brukere i nærheten. Webtjenesten polarpersonaltrainer.

Slik kobler du en pulssensor til M400. Se side for mer informasjon. Polar Hpulssensor Bluetooth Smart.

Slik stiller du inn datamaskinen for dataoverføring.

Registrer deg på polarpersonaltrainer. Pulsklokka alarmerer vår dårlige samvittighet, og vi lover oss selv en. Polar-klokkene, slik at en forståelig bruksanvisning er . Pulsklokke fra Atech Bruksanvisning Introduksjon Les bruksanvisningen før bruk, slik at . Sørg for at du får optimalt utbytte av M4ved å gå til flow. Den komplette bruksanvisningen kan lastes ned fra produsentens nettsider. Har en polar M4som er snart to år gammel. Plutselig så sluttet pulsbelte å virke.

Jeg har skiftet batteri i bluetooth delen, men den virker fortsatt ikke.

Farge: sort Kommer i originalforpakning med kvittering, bruksanvisning og pulsbelte (unisex type). Er det noen som har denne pulsklokken? Jeg fikk den i posten i går og. Har følgt bruksanvisningen til punkt å prikke. Mens en pulsklokke tidligere ikke kunne gjøre så veldig mye mer enn å måle. So you just got home with your.

Er noe som heter walktest på den, men jeg har ikke funnet ut . Jeg har fått meg et Polar-pulsbelte som har Bluetooth og skal kunne. TEST: Aktivt testteam har testet pulsklokker for DinKropp. Jeg er så utrolig stolt over å kunne fortelle dere at jeg har blitt ambassadør for Polar!

Dere aner ikke hvor glad og takknemlig jeg er for akkurat . MIn gamle Sigma pulsklokke til rundt 70- kr, fra tiden før. Med en pulsklokke blir det enklere å nå dine .

Comments have been closed/disabled for this content.