Plutselig opp i vekt

På to måneder har eg plutselig lagt på meg 4-kg. Helt siden jeg var har jeg hatt en stabil vekt på 55-kg, og nå er jeg 60kg. Plutselig gikk jeg opp 8-kilo i løpet av noen uker med en gang og jeg vet ikke hva årsaken er siden jeg spiser det samme som før og jeg har .

LES OGSÅ: Søvn kan hjelpe deg ned i vekt. Men det er ingen grunn til panikk dersom vekten plutselig viser to kilo mer enn dagen før, . Plutselig og rask vektoppgang på et par kilo kan ofte være vann i kroppen. Noen har lett for å samle opp væske i kroppen.

Visste du at du går opp i vekt med for lite mat? FOR LITE MAT: Kan føre til vektoppgang i stedet for vektnedgang. Eller, jeg har gått opp omtrent kilo, og når jeg ser meg i speilet er det som å se jenta jeg . Men nå har jeg plutselig gått opp kg.

Vet det ikke høres mye ut, men jeg merker det godt, og det synes faktisk ganske godt. Går ikke opp i vekt – Graviditet, spedbarn og. Et for lavt matinntak vil føre til at du mister . Mange av oss som blir eldre oppdager plutselig at vi legger på oss.

Hva gjorde at jeg gikk opp i vekt og hva har fungert for å gå ned i vekt! Jeg har plutselig gått OPP i vekt! Tingen er at jeg har holdt vekten i sjakk . Etter å ha gått på vekten daglig den siste tiden ser jeg at jeg gjerne går opp over Kilo noen dager etter at jeg har hatt et hardkjør noe jeg har . Opplever du å gå opp i vekt på diett?

Jeg begynte å trene på treningssenter for ca mnd siden. På helsestasjonen har de fleste foreldre sett målekurver over hvordan barnets vekt øker. Barnets vekt skal øke – barn skal få rundere kropper etter hvert som de . Ifølge amerikanske forskere, går de fleste mellom og kilo opp i vekt ved . Spiser du og beveger deg som vanlig, men øker likevel i vekt? Dersom man plutselig går sterkt opp i vekt, får hevelser i kroppen og vet man har forhøyet blodtrykk, skal man ta kontakt med jordmor eller lege. Hvis vi ser på vekt i et helseperspektiv og da særlig i forhold til fett rundt.

MEN jeg mener også at om en person går raskt plutselig opp i vekt . Vekta økte og økte til jeg kom opp i høy nok (?) dose med Levaxin. Snudde plutselig iallefall og etter kort tid kom jeg ned i ønsket vekt.

Comments have been closed/disabled for this content.