Pepsi max koffein gravid

Jeg drikker sjelden kaffe, men har pleid å drikke pepsi max daglig. Dersom man drikker for mye koffein i svangerskapet. Er Pepsi Max farlig å drikke når man er gravid? Forum › Klubber › 20› MaiBufretLignende21. Hei dere, Bare lurte på om Pepsi Max er skadelig for barnet under. Hvor mye Pepsi Max kan jeg som gravid drikke daglig.

Dere gravide og pepsi max avhengige.

Drikker dere cola når dere er gravide`? Coca Cola, Pepsi-Max og Red Kick. Undersøkelser har vist at inntak av store mengder koffein hos gravide kan øke faren for spontanabort. Høyt inntak av koffein øker risikoen for å få barn med for lav fødselsvekt – uten at svangerskapet varer kortere. Det kan ha negative følger for barnets helse både . Det er vel to ting med Pepsi Max som gjør det farlig mens man er gravid: koffein og aspartam. Jeg bare lurer på om man bør unngå kaffe når man også prøver å bli gravid?

Også er jeg veldig glad i pepsi max og har skjønt at det er koffein i dette også, bør . Jeg spiste MYE godteri mens jeg var gravid altså, hadde et søtsug ut av.

Jeg er Pepsi Max avhengig må jeg vel innrømme. Drakk sikkert hvertfall liter om dagen før jeg ble gravid. Vet jo at man skal være forsiktig med koffein pga spontanabortfare. Kaffe-, guarana- og tebusken inneholder svært mye koffein og benyttes derfor til produksjon av. Barn og gravide bør passe på inntaket.

Passer du som er gravid på koffeininntaket? Og når det gjelder mengdel koffein, så er vel . Hvordan har i det gravide med Pepsi max? Igår kväll råkade jag dricka l pepsi max utan att tänka mig för, satt och.

Har hørt at man skal styre unna koffein i stor grad når man er gravi så lurer på hvor mye. Jeg drakk mye Pepsi max jeg, når jeg gikk gravid. Jag undrar om det är någon som vet hur mycket koffein man kan dricka för att det. Så då är typ Pepsi MAX den bästa eftersom jag bara dricker light?

Koffein som er i den, det er ikke bra for et forster. Ja, koffein kan i höga doser öka risken för missfall och påverka vikten hos fostret. Om du är gravid bör du därför begränsa intaget av koffein till . Men – min stooore svakhet er Pepsi max – dette er jo ikke akkurat det.

Forsøk på mus viser at koffeininntak under graviditet fører til endringer i. Battery, Pepsi Max og Adrenaline.

Comments have been closed/disabled for this content.