Pepsi max amming

Mener jeg har lest at lite kan påvirke barnet via amming. Jeg drikker to glass om dagen, . Kan mors kosthold gi babyen vondt i magen? Men i praksis ammer man altså nesten uavbrutt i en periode av døgnet, . Jeg er opprinnelig avhengi av pepsi max, men har kuttet det ut nå pga amming.

Men noen som vet om dette er sikker vei til mage vondt for . Reagerer babyen som jeg ammer om jeg drikker et glass brus.

Noen her som er pepsi-max frelst, og som har baby som ikke. Mat for små og store mager › Amming og flaskeBufretLignende15. Aspartam er søtningsstoffet i pepsi MAX, og er etter all sannsynlighet kreftfremkallende . Hvilke matvarer unngår du når du ammer? Klubber › Terminklubber › Termin i mars og aprilBufret12. Har i mange år slitt med angst og depresjon.

Spør om gravditet, fødsel, barsel og amming. Jeg vet ikke om det er like mye koffein i pepsi max som det er i kaffe, det må du nesten regne . Og jeg har kuttet det lille som var å kutte, nemlig pepsi max og sjokolade. I kveld har han virkelig fått ligge på puppen i timesvis . I Norge er jo amming så vanlig at jeg ikke behøver å skrive fordeler for. Har sluttet nå som jeg ammer osv, men har jo sååå lyst på! Jeg har fått mine barn og er ferdig med å amme.

Men hadde jeg planlagt å bli gravi vært gravid eller ammet, ville jeg ønsket å vite dette. At du drikker 2-kopper kaffe om dagen mens du ammer, har liten innvirkning på babyen. Men et høyt inntak av koffein kan føre til at barnet blir rastløst, urolig og . Når det gjelder amming, så var jeg ammehjelper en gang i tiden.

Da jeg fant ut at man kunne drikke pepsi max på Atkins ble jeg. Her er en ny tråd for oss som ammer og vil ned rundt kg. Skjønner godt at de sier amming er en effektiv slankekur. Husk at koffein også finnes i en del te, i pepsi max og så videre.

Rådene fra helsestasjonen var å redusere ammingen for at hun skulle bli mer . Pepsi Max kan ha gjort med henne.

Comments have been closed/disabled for this content.