Påbygg som privatist

Men er redd for at dette blir altfor vanskelig for meg, men om jeg tar 1-fag pr halvår da? Påbygg som privatistinnlegg4. Norsk påbygg som privatistinnlegg1.

Kan jeg ta påbygg som privatist? Jeg begynte som lærling for mnd siden i kontorfaget. Skole og leksehjelp: noen som har hele påbygging året som privatist?

Almenn påbygging som privatist – gjennomførbart?

Velg ditt studium › Generell studiekompetanseBufretDette er studiet for deg som har påbegynt yrkesutdanning, og som ønsker generell studiekompetanse. Med Vgpåbygging kan du bygge på den utdanningen . Har du fagbrev eller har gått år yrkesfag på videregående, kan denne pakkeløsningen være veien til generell studiekompetanse. Jeg fullførte tre år og hadde dermed ikke skolerett lengre, så det var vanskelig for meg å komme inn på påbygg på videregående uansett hvor . Man må legge utrolig mye mer arbeid i det enn som man tar det på . Og dersom det er noen muntlige, er det på noen som helst måte å slippe unda disse? Eventuelt ta en extra skriftlig?

Ta fag som privatist på dag- eller kveldstid ved en av våre privatistskoler. Som privatist betaler du for eksamen i fag du trenger å ta.

Men er det spesielt krevende å ta det som privatist? Dersom en tar fagene som privatist og leser selv, må vi ha eksamen. Jeg tar allmenn påbygging som privatist, dvs, studerer hjemme, og må ha eksamen i alle . Du må kontrollere at du har det riktige timetalet frå Vgog Vg2.

Faga kan du ta i vidaregåande skule eller som privatist. Allmennenfaglig påbygging gir deg generell studiekompetanse, og rett til å søke studier ved universitet og høgskole. Du kan spare nærmere 0kroner på å ta påbygg ved en privat videregående skole istedenfor å ta påbygg som privatist. For eksempel koster det 514kroner å ta påbygg med fagbrev som privatist ved.

Til sammenligning koster det 11500 . Selger mine pent brukte skolebøker fra jeg gikk påbygg som privatist på Akademiet! Privatister som skal ha studiekompetanse i norsk tilsvarende Vgpåbygg eller som har fagbrev skal bruke . Jeg tenkte at jeg ville prøve meg på dette! Er fortsatt i permisjon, men det har vel ikke noe å si ?

Comments have been closed/disabled for this content.