Oppvarming før trening

IKKE DROPP OPPVARMINGEN: Å varme opp før trening er både viktig for å unngå skader og for å få stort utbytte av innsatsen du legger inn. Personlig trener gir tips til dynamisk oppvarming. Jeg sliter med å finne ut hvordan jeg skal varme opp kroppen min før jeg skal starte med styrketrening.

Nå som det er vinter er ikke det å ta seg en joggetur noe . Vi merker at humøret blir bedre, og at lysten til å trene øker. Etter minutter med fysisk aktivitet skiller kroppen . Formålet er å varme opp muskler og led og få opp kroppstemperaturen.

Som personlig trener på treningssenter opplever jeg mye dårlig og feil oppvarming blant folk. Oppvarming er kjempeviktig før både kondisjons- og styrketrening. Noen småjogger i minutter for så å hive seg på . Eksplosiv oppvarminginnlegg10. Effektiv oppvarminginnlegg20.

Utholdenhetstrening – Løpetreninginnlegg26. Dropp tredemølla: Slik varmer du opp til styrketreningen! BufretMed dynamisk og spesifikk oppvarming får du mer igjen for styrketreningen. Før styrketrening trenger du å vekke musklene på en litt annen måte, slik at de er .

I mange år jogget jeg meg ihjel på tredemølla før jeg skulle trene styrketrening. Heldigvis har jeg blitt noe smartere de siste årene, og øktene . Starter du treningen din for tøft og uten at kroppen er varm,. Jeg pleier å starte i et rolig tempo når jeg løper. Når bør jeg varme opp mer strukturert, og hvordan bør jeg gjøre det? Hvor lenge og hvor hardt bør vi varme opp før trening? Erfarne idrettsutøvere vet hvilke fordeler en god oppvarming gir før de starter opp med . Om du ønsker optimale resultater av treningen er det svært viktig å varme opp før du starter på selve økta.

Du trenger ikke holde på lenge, bare . Kjenner jeg har blitt mykere og fått mer fleksibilitet enn før, og jeg er blitt avhengig av god oppvarming før en tung økt. Før du går i gang med hard fysisk aktivitet, bør du varme opp. Det kan for eksempel være til å begynne med i en kroppsøvingstime eller ei treningsøkt, eller det . God oppvarming før hard aktivitet.

I dag lagde jeg en video som viser hvordan jeg pleier å varme opp før jeg trener styrke. Det er ekstremt viktig å alltid varme opp før man trener .

Comments have been closed/disabled for this content.