Middagsrett med bacon

Side av – Gi meg din beste middagsrett med bacon! AnonymforuJeg har nemlig en masse bacon jeg bør bruke opp. Oppskrifter for middagsretter med bacon.

Her har jeg funnet frem oppskrifter med bacon som dekker hele dagsbehovet, fra frokostmuffins til full middag! Jeg har noe bacon jeg må bruke opp, men orker verken pannekaker eller carbonara, som var det eneste alternativene jeg kunne komme på i . Sjuve begrenser seg naturligvis ikke til å kun bruke bacon til frokost, men bruker det som hovedrolle i alt fra frokost til lunsj, middag, kaker, . Alle; Frokost; Lunsj; Middag; Dessert; Bakst; Kvelds; Tilbehør; Drikke; Forrett; Suppe; Salat.

Jeg har en litt for stor klump med bacon som må brukes opp. Noen tips til middagsretter som inneholder (mye) bacon? Mat og drikke: Hei Satt her med noen i klassen og kom en medelev påsto at det ikke fantes en middagsrett der bacon IKKE passet til. Denne oppskriften er en rask og god middagsrett i hverdagen. Sprøstekte baconterninger, kinakål og din favorittpasta med litt saus til, gir en vellykket middag for . Her er en rask, enkel og kjempegod pastarett.

Den er god med tagliatelle (båndpasta), men vanlig spagetti . I dag har jeg lyst til å lage noe godt med stekt bacon! Vi har det trulig sjelden, fordi mannen min ikke tåler det – men i dag er han borte, . En av de beste pastarettene jeg vet er min egen vri på Pasta Carbonara, min; Bacon Pasta. Dette er en rett som alle i familien liker 🙂 Bacon . Pasta med bacon og brokkoli – for denne og andre gode. Lise Finckenhagen har brukt kantarell og steinsopp til pasta og bacon. Enkel; Type: Middag; Hovedingrediens: Grønnsaker; Karakteristika: Pasta . Det blir kanskje ikke det sunneste måltidet du vil spise denne uka, men det blir trolig noe av det beste! For hva er vel bedre enn en hovedrett . Lavkarbo middag: Fløtegratinert blomkål med bacon.

Ovnsstekt torsk med bacon og hummus er en rask og næringsrik middagsrett. Få resten av familien på kroken med denne ovnsbakte torskeretten – noe av det .

Comments have been closed/disabled for this content.