Matpakke uten brød

La barnet få åpne matpakka og se noe annet enn det vanlige. For det er fullt mulig å gjøre lunsjen mer spennende uten . Her er sunne forslag og mer enn oppskrifter på nistemat enten det er i matpakke eller i matboks, til voksne eller barn, til skolemat eller .

Man MÅ ikke spise brødskive, man kan også pakke med seg en fargerik, næringsrik og krunsjy salat til lunsj. Hva får ungene deres i matpakka hvis dete ikke sender med brødskiver? Jeg prøver å variere men er så fastgrodd i den norske . Med litt middagsrester ble denne matboksen laget kjempefort: Gulrotstaver; Fiskekaker (stukket ut med kakeform); Salat .

Lillebror er år og liker ikke brød. Det skjønner jeg godt, for nå for tiden er han på melke- og glutenfri diett, og brødet hans smaker papp. Et spørsmål jeg får veldig ofte er: Hva spiser du da? Når jeg sier at jeg ikke spiser brød. Først må jeg bare få sagt at jeg spiser som oftes ikke . Da snakker eg ikkje lunsj i form av brødskiver og svett ost, da snakker eg. Like gode med som uten pålegg, ta gjerne med i en egen matboks.

Oppskrifter på kreative matpakker. Med enkle grep tryller du den tradisjonelle matpakken til et spennende måltid. Vi skal prøve oss på litt mer Fedon-kosthol og ønsker å lage matpakker uten brø både til liten og stor. Men jeg klarer ikke å komme på så . Her er fem triks for å lage gode og næringsrike matpakker som er unnagjort på få minutter.

Hjemmebakt brød til matpakken uten stress? Gjør lunsjen til et høydepunkt med noe godt i matpakken. Når du har andre ting å gjøre enn å henge på kjøkkenet for å bake brød. Enkel og sunn matpakke uten prestasjonsangst. Jeg sørger også for at matpakken har grovt brød e. Hvordan gjøre matpakken spennende.

Send med en banan, brødskive uten pålegg og en plastkniv. Norge er jo en brødnasjon, og for mange er det bortimot utenkelig å komme seg gjennom frokost, matpakken og ofte kveldsmat uten et kakskiv . Trenger virkelig barna matpakker formet som kunstverk for å få i seg.

Comments have been closed/disabled for this content.