Lavkarbo rømmegrøt med fiberhusk

Inspirasjon for deg som har lavkarbo på hjernen, eller gjerne skulle hatt det! Rømmegrøt er en norsk favoritt, som ikke så mange andre forstår seg på. Jeg prøvde meg på rømmegrøt i dag, men jeg har ikke fått tak i JBK noe ste så jeg brukte fiberhusk.

Vet ikke hvordan JBK funker og det er . Hva kan jeg bruke istedenfor JBK? Noen som har oppskrift på rømmegrøt? Mmmmm, denne er skikkelig god dere, og tar ikke lang tid å lage i det hele tatt.

Dette er en stor frokost, evt en enkel middag, eller en ganske . Jeg gjorde en bommert med rømmegrøt og fiberhusk for en stund siden. Lyst på grøt, men er lei den usunne smørja som finnes i ferdigpakkene? Prøv denne lavkarbovarianten, helt fri for gluten! LAVKARBO RØMMEGRØT til porsjoner:.

Jeg tror ikke fiberhusk vil funke like bra, den vil nok bli litt for geleaktig, pluss at fiberhusken . Enkel og grei rømmegrøt på null komma niks. Jeg tipper du fint kan bruke bare bittelitt og evt kanskje litt fiberhusk om . Bunnen: 1g malte solsikkekjerner – til mel egg ts bakepulver ss fiberhusk liten dl fløte g philadelphia .

Kok opp og rør inn salt og litt fiberhusk, det er ikke mye som skal til og. Etiketter: glutenfri, laktosefri, lavkarbo, middag, oppskrift . De var bare geniale, ss fiberhusk kombinert med annerledes. Lavkarbopastaen er lovpriset og beskrevet som akkurat som vanlig pasta. Lavkarbo og ketolyse mattråd skrevet i Slanking: Her kan vi legge inn gode retter:).

De hadde ikke fiberhusk på Rimi og Rema her jeg bor. Er det kun helsekost som selger det og er. Lavkarbo Rømmegrøt – Lavkarbo – Ingredienser: boks seterrømme 5dl fløte dl vann ts johannesbrødkjernemel (JBK) ½-ts salt Eventuelt litt splenda, . FiberHusk inneholder 1 pulverisert psylliumfrøskall. I dag våkna jeg med sykt lyst på rømmegrøt. Det skjer cirka ganger i året, og hver gang tror folk jeg er gravid.

Men nei da – jeg er bare veldig . Jeg elsker grøt i alle mulige varianter, og nå er favoritten rømmegrøt! Myke brød med frø (lavkarbo polarbrød). Strø i frø, fiberhusk, bakepulver og salt. Denne grøten er en kjempefin erstatter for risgrøt for deg som spiser lavkarbo og gjerne vil ha risgrøt hele tiden, eller for deg som setter pris på . Ha i en god neve revet norvegia og la røren stå å svelle i ca.

Oppskrift er hentet hos lavkarbo.

Comments have been closed/disabled for this content.