Lasagne med squash fotballfrue

Ved siden av denne lasagnen har vi derfor seterrømme og litt ruccola. Legg et lag med cottage cheese over squashen. Dessuten synes jeg alltid lasagne smaker best på dag nummer 😉 Jeg.

Tilsett revet gulrot og revet squash til blandingen og fres dette i noen . Denne lavkarbo-varianten av lasagne er noe du kan servere til hele familien, og står. Oppskriften er lånt fra fotballfrue. I dag har jeg en nydelig oppskrift til dere: Squashlasagne!

Denne er lav på karbohydrater, rik på proteiner, fri for gluten og lav på FODMAPs. Jeg har jo laget lasagne med squash og cottage cheese tidligere, . Først vil eg dele en deilig oppskrift på squashlasagne som like gjerne kan nytes kvardag som helg. Squashskiver fungerer som pastaplater . Denne lasagnen er et sunnere alternativ, smaker nydelig og er helt uten kjøtt. Har du prøvd squash som et alternativ til lasagneplater? Jeg er ikke særlig glad i lasagne og var heller negativ da. Caroline Berg Eriksen, også kjent som fotballfrue.

For et par uker siden lagde jeg en annen type lasagne for første gang.

Det er lasagne uten pasta, med squash og . Fotballfrue, da hun har lagt ut oppskrift. Jeg har prøvd meg på lavakrabo lasagne før men da kuttet jeg skiver av squash med kniv. Fordel derretter lag med kjøttdeig, squash og cottage cheese to . Moussaka er grekernes svar på lasagne. Pastaen er byttet ut med squash, noe som passer oss pån lavkarbo rimelig greit.

Tags: fotballfrue, lasagne, lavkarbo lasagne, lchf, . Nå er vel ikke akkurat squash-lasagne noe fotballfruen fant på. Prøv en ny vri på lasagnen; lag en smaksrik og sunn vegetarrett fylt med. Nå så jeg ikke så mye på detaljene, men squash, karbonadedeig blir jo litt som moussaka (bare at der er det aubergin) så jeg ser for meg at . Den lasagne oppskriften ligner veldig på den vi prøvde oss på i sommer, da vi testet ut LCHF.

Men hadde ikke ostesaus, og brukte squash som . Hadde aldri trodd at KJØTT, squash og . Så enkelt kan du lage lasagne litt sunnere! Her får du også en vegetarisk versjon! Lasagne med kantareller og squash – på minutter .

Comments have been closed/disabled for this content.