Lakris fudge oppskrift

Det kjekke med fudge er jo at en kan variere i det uendelige med smak og farge. Her får du oppskrift og fremgangsmåte. Ikke er den spesielt vanskelig .

Hjemmelaget lakrisfudge med bringebær er en skikkelig smakseksplosjon, og nirvana for oss lakriselskere. Og så er det så latterlig enkelt å . Det er Torsdag og snart helg igjen! Ta fløte, vikingmelk, sukker, sirup og meierismør i en tykkbunnet kjele.

La det smelte sammen og koke opp. Her har du en super oppskrift på myke, deilige lakriskarameller. Jeg bruker søt og ekte rålakrispulver fra Mill Mortar som er produsert i . Oppskrift på sukkerfri lakrisfudge. Da er denne sukkerfrie lakrisfudgen noe for deg!

Jeg har lenge tenkt at jeg må prøve å lage lakris hjemme selv. Jeg testet lakrisfudge da jeg bodde i Køben og virkelig . Bare lurer på om du også her en god oppskrift på lakrisfudge? Fløtekarameller Antall porsjoner: nok Ingredienser: Ingredienser: dl lys sirup dl sukker dl fløte Tilberedning: Tilberedning: Ingrediensene .

Lea, datteren til fotografen, fikset både fudge og karameller perfekt,. Finnes det en god oppskrift du vil dele? Er det slike firkant fra små-godt hylla det ? Lakris Fudge står det i ei oppskrift.

I dag er det jeg som er så heldig å få bidra på helsesnappen. Selv om det er vanskelige tema jeg tar opp, er det så berikende for meg å kunne dele med dere. I alle fall ikke etter at jeg laget disse lakriskaramellene.

Vil du heller lage fløtekarameller kan du prøve denne oppskriften. Kan jeg ha lakris essens og sort farge i, så det blir lakrisfudge? Blir det ikke rart med lakris i makroner?

I denne oppskriften har jeg laget et enkelt fyll av lakrisfudge. Denne oppskriften gir cirka karameller. Gojibær og lakris er en fantastisk kombinasjon. Om du følger meg på snap, så fikk du kanskje med deg da jeg laget lakrisfudge for ca måneder siden.

Det var en lakrisfudge, faktisk! Dette er den samme oppskriften, men .

Comments have been closed/disabled for this content.