Jeg trenger en hobby

Det gjør meg ingenting, men jeg har skjønt at jeg trenger tid for meg selv også. Er det noen som vil dele sin hobby med meg slik at jeg kan få id. Noen med tips til koselige hobbyer jeg kan. Skravlesiden – Forum – Klikk13.

Mote og Livsstil – VG Nett Debattvgd. Men personlig så tror jeg ikke du vil kaste bort livet ditt, skal mye til for at du slutter med det . Jeg kan jo grep på blokkfløyte, lagde til og med en egen låt som het Brannbil. Liker å lytte til musikk men det er ikke akkurat en . Dette høres nok relativt kjedelig ut, men jeg trenger en hobby og jeg vet ikke helt HVA jeg skal fylle dagene mine med. Jeg trenger en skjult ekstrajobb – Karriere og.

Trenger en hobby, for mye alene tid. Legen min anbefalte meg å finne en hobby så ikke jeg skulle kjede meg i hjel når jeg er sykemeldt. Hun har sett energinivået mitt og ante vel at . Hobbyer: okey, jeg kjeder meg masse om dagen og da har jeg funni ut at jeg trenger en hobby.

På jakt etter hobby – Hobbyerinnlegg20. Samtidig bør det være noe man kan gjøre uten .

Det går opp for meg at festing er det nærmeste jeg kommer en hobby. Er det flere der ute som har det slik at det meste av det sosiale livet dreier . Har lagd litt smykker tidligere – men orker ikke. Begge foreldra mine sa at de var bekymra for at jeg kunne være . Jeg antar ikke jeg er godt avrundet. Jeg ta sjelden en ferie (aldri, kom til å tenke på det), og jeg tilbringe ikke mye tid . Jo og ja, jeg har jo en hobby, kor.

Jeg er desperat på jakt etter en hobby. Noe uten om gaming, blogg og tv. Her hvor jeg bor, så er det liksom ikke så veldig mye å gjøre! Bloggen er bare en hobby og det er den som må bortprioriteres når jeg kjenner at jeg stresser med alt jeg skal rekke hele tiden. Jeg mener det, jeg trenger en hobby til.

Christine og jeg snakker om sovestillinger. Lagt inn av Ragnhild Regnbue kl.

Comments have been closed/disabled for this content.