Gravid støl i magen

Kan dette være ett tegn på at man er gravid? Hart litt, og har lest om mange som har dette som ett tidlig tegn! Siden uke så har magen vært ekstra støl, virker nesten som om jeg.

Har vært skikkelig støl i magen de siste dagene, og har veldig ømme. Da jeg var gravid i juni var mine første tegn tretthet, stølhet i magen . Støl nederst i magen, kan det være et symptom på. Støl, stinn og oppblåst mageinnlegg4.

BufretLignendeJeg er gravid i uke 1 og har de siste dagene følt at jeg er støl i nerdre del av magen, spesielt merker jeg det når jeg går eller reiser meg. Begynn med en gang du har mistanke om at du kan være gravid og. Mange opplever stikninger og ubehag nederst i magen og noen må tisse . Nå har jeg en skikkelig støl og verkefølelse i magen. Klarer nesten ikke å sitte med magen bøyd. Går bedre hvis jeg står oppreist.

Men jeg er merkelig støl i hele magen altså. Ja, tenk, enn så lenge er jeg faktisk gravid. Men det er jo altfor tidlig til å vite noe som helst da.

Føler meg veldig støl nederst i magen og får lett vondt nedersti. Støl i magen, stikker, støl i ryggen, trøtt, tisser mer, distre. Så jeg tenker at enten har jeg bare fått mensen og har aldri vært gravi eller . Har den siste tida prøvd å blitt gravid. Jeg er nå dpo og har ikke hatt mange symptomer bortsett fra at . Jeg ble gravid igjen og i uke fikk jeg igjen blødninger. Jeg hadde skikkelig vondt i magen og ryggen ca i uke 31. Mange gravide rammes av kvalme, kløe, bekkenløsning, urinveissymptomer og.

De vanligste plagene i svangerskapet er uspesifikke smerter i magen, gjerne . Jeg er ufattelig stiv og støl mellom skulderbladene, nesten mer enn nede i korsryggen. Jeg husker at det var sånn før den første graviditeten . Når kan man egentlig forvente at kroppen vil bli som den var før du ble gravid?

Comments have been closed/disabled for this content.