Gode frisører i oslo

Men, det å gå til frisøren regelmessig trenger faktisk ikke blakke deg totalt. Gevir frisørsalong i Oslo, sier at det fint går an å gå . Frida Andersen, På Håret Frisør AS avdeling Skøyen – OSLO.

TV Hjelper har sendt tre personer til uavhengige frisører i Oslo. Prislappen ligger på fra 2kroner til rett over 5kroner. Er også nysgjerrig på gode frisører i området, da jeg ikke har funnet meg noen i Oslo ennå, og det kan bli vel tungvint å reise hjem hver gang . Anbefalinger av våre frisører – kommer snart.

Hendrix Hair er i konstant forandring for at vi til enhver tid skal være et attraktivt valg for våre frisører, . Hei, jeg har bodd i Oslo mer eller mindre siden 199 men har enda ikke klart å finne og slå meg til ro med en frisør jeg kan kalle min. Kan noen anbefale en god frisør i Oslo? Noen som vet om GODE frisører i Osloinnlegg12.

Gode og rimelige frisører i Osloinnlegg18. Oversikt over frisør på Gjerrigknark. Hvis du vil ha kvalitetsfrisør med god humor, . Jeg er litt på jakt etter ny frisør.

BufretLignendeEn ivrig besøkende ved navn Thomas har tipset oss om en frisør i Oslo som tar.

Hun jeg bruker nå er ok, men nå har jeg lyst på WOW. Jeg har ikke noe prinsipielt i mot . Hos ferdig utdannet frisør koster det vel rundt 700. Jeg er desverre ikke sikker på om de har den i Oslo, men en utrolig bra frisørsalong er H2. DYREST I VERDEN: I Oslo koster det litt over 8kroner i. Frisør og eier av Adam Eva Grensen, Eirik Thorsen, forteller at han blir stolt over . Oslo er verdens dyreste by å klippe seg i. Den andre er at frisørene har gode lokaler som både kunder og ansatte trives i. Bestill time hos en anbefalt frisør i Oslo på Fixit. Sjekk priser og les kundeomtaler før du bestemmer deg.

Er det noen som kan gi meg et GODT tips om en god OG billig frisør i Oslo? Kan Frisør Vika ligger i House of Oslo, Ruseløkkveien 26. Her har vi vært i over år, men vi er fremdeles unge, trendy og nyskapende. Alle studenter får studentrabatt på alle behandlinger alle ukedager mellom 10.

På mandag ba vi dere nominere deres favorittfrisører i Stavanger og Sandnes, og mer enn 1000. Det var gode nyheter, sier Morten Fevang.

Comments have been closed/disabled for this content.