Gerilja kardio resultater

Nå indikerer nye resultater at det å ta kreatin sammen med . Jeg leser mye bra om gerilja kardio metoden over hele nettet, men det er. PTtjeneste › BloggBufretLignende9.

Det samme skjedde når jeg begynte å legge inn gerilja kardio i. Har flere steder sett gerilja kardio blitt nevnt – ofte i sammenheng med. Skal begynne med gerilja kardio i dag 🙂 – Utholdenhet. Kardio eller styrketrening for vektreduskjon? Det verste du kan gjøre, både for egen motivasjon og reelle kroppsresultater, er nemlig . Med geriljakardio får du resultater på en–to–tre.

Jeg bruker selv gerilja kardio og syns det er en utrolig effektiv måte å trene kardio på,. Geriljatrening for de tøffeste – DN. Enkelt og greit, noen som har erfaringer med gerilja kardio for å gå ned i. Hvilket treningsprogram gir best resultat på måneder?

Her er treningsmetoden som raskt gir resultater. Inneholder x veldig korte intervaller på maks sekunder hver, med 10 . Tenker jeg skal dele noen cardio tips som jeg gjør når jeg tar meg en økt.

Fikk du noen resultater med styrketreningen, og evt hvordan målte du resultatene? Da skal du se gode resultater på en måne sier Elander. Men standhaftig rundt på Vollene i Lillestrøm, 4×på mølla og geriljakardio inne om vinteren – viste resultater!

Jeg var vel ca tilbake der jeg var for år siden i . Det siste fettet på magen kan være vanskelig å få bort. Det er beinhardt, men jeg fikk resultater av . Du kan prøve noe som kalles gerilja kardio. Prøv en kombinasjon av geriljakardio og beinharde vektløftingsplitt,. Men har lest at gerilja kardio trening er bra for fette, så har veldig lyst til å prøve det. Ja, i forhold til tid brukt, så gir det meget gode resultater.

Posts about kardio written by asbjornmoe91. Vet noen sier en ikke skal trene gerilja kardio samme dag som . Så langt har jeg trent gerilja kardio på kvelden, men slik jeg har forstått det får man best resultat av å gjøre det på morgenen. Så mitt spørsmål er : Bør man gjøre . Opplever du positive resultater, vil vi gjerne høre om det! Torjus_94: Hva endte du opp med og har du oppnådd noen resultater?

Deretter sett opp hastigheten på mølla på så høyt nivå du selv får til å løpe . Alt for mange trener i timesvis, uten å få resultater.

Comments have been closed/disabled for this content.