Gå ned 2 kg i uka

SIDE2:) – Det er ikke noe vanskelig eller galt i å gå ned mye i vekt på. Det er litt kjedelig i lengden, men du går altså ned kilo i uken, garantert, og det. Bytter du ut både lunsj og middag med suppe, kan du gå ned inntil kilo.

Jeg er ògså av den typen som kan gå ned kg. Jeg lurer på hvor mye mann kan gå ned i vekt på en måne jeg har tenkt. Det kan være motiverende for de som ønsker seg flere kilo ned i vekt, å gå ned en. En brødskive med omelett laget av to egg, desiliter ekstra lettmelk, .

TRENINGSLOGG UKE II: HVORDAN JEG GIKK NED KG PÅ EN UKE! NO: Det er lett å bli ivrig nå i januar, men vil du gjerne gå ned i vekt og bli der? Etter hvert som ukene går og du har endret litt hver uke, så oppnår du. Regel nr 1: Inntar du flere kalorier enn du forbruker, så går du opp i vekt. Regel nr 2: Inntar du færre kalorier enn du forbruker, så går du ned i vekt. Jeg blir ikke overrasket om ” Sitt og se på TV, spis pizza og gå ned kg” dukker opp i på TV´en snart.

Eller vent litt, den har jo allerede vært der . Jeg har gått ned kg og begynner å venne meg til å være litt sulten fra tid til annen. Uke – Farvel til ytterligere to kilo!

Her går vi gjennom en god måte å gå ned i vekt. Jeg personlig kan tape 1-kilo hver uke i noen uker når jeg gjør dette helt strikt. Jeg skal ikke kategorisk påstå at det ikke lar seg gjøre å miste kg fett på en uke, men jeg tviler sterkt.

Selvfølgelig er det mulig å gå ned kg fett på to uker. Gunnar Tjomlid (41) gikk ned kg på uker. Det er en jungel av dietter å velge mellom om du ønsker å gå ned i vekt. Fremfor alt for deg som opplever at det er vanskelig å gå ned i vekt, og som ikke oppnår de.

Dag og 3: Kroppen forbrenner protein. Tallene er bassert på en kvinne på kg). Her får du tips som gjør at du kan gå ned kg (minst) på relativt kort tid. Drikker du mye vann (gjerne 2-liter pr dag) så får du en bedre metthetsfølelse, og drikke vann.

Faste – Sett av én til to dager i uka hvor du faster i ca 20-timer. Følger du oppskriften kan du enkelt gå ned én kilo i uken. Kategori 2: Voluminøs mat (få kalorier per munnfull).

Uken etter hadde jeg gått ned kg totalt. Ved å holde fast på det endrede kostholdet, fortsatte Mona å gå ned .

Comments have been closed/disabled for this content.