Fun light gele oppskrift

Jeg lager geléen med Fun Light, som er en sukkerfri saft som er. Denne oppskriften kan varieres med saft i ulike typer smaker og farger. Jeg er sikkert en av de få som har vært på konkurranse diett UTEN å ha laget fun light gele. Jeg har nemlig lenge tenkt på å teste ut Kristina Andersen sin sunne gele (DENNE), og i går fikk jeg altså endelig fingeren ut.

Jeg bruker en oppskrift jeg fant på Det søte Liv, men bruker som regel å doble. Fun Light sukkerfri saft (ikke utblandet med vann) plater . Vil du lage sukkerfri vaniljesaus selv finner du selvfølgelig oppskrift her. Hell over i en bolle, og la geleen stå i rundt fem timer. Her er blogger Andrea Badendycks oppskrift på sunne proteinsjokoladekuler:.

Her er en veldig god gele som er laget av funlight saft, kjempegod når man har lyst på noe søtt:-) pakke gelatinplater (10-pakning) liter . Oppskrift på gele laget av Fun Light. Bløt opp gelatinpulveret etter anvisning på pakken. FUN Light er en leskedrikk helt uten sukker som tilfører smak og glede til enhver. Idag tenkte jeg å prøve meg på å lage geleshots av funlight som da blir helt. Etter å ha lest litt rundt på oppskrifter på funlightgele og geleshots . IKKE BARE FOR BARN: De aller fleste liker gelé, og den er lett å lage selv, sier Toril Gulbrandsen. Du kan selv bestemme om du vil bruke ferdig sukkerfri saft som Fun, eller om du for.

Vektklubb-medlemmer kan se oppskriften her. Når jeg først har satt meg i hodet at jeg skal finne den perfekte oppskrift skjer. Det er godt å være hjemme i vante rutiner, og det er spesielt . Tagged funlightgele, gelegodteri, gelesnacks, lakvkalori, lavkalorisnacks, lindastuhaug, sukkerfri, . På gelatin pakken står plater til l vann. Gele lager jeg derfor av fun light og gelatin.

Mener jeg så en oppskrift her inne et sted men finner den ikke. Fun light saften har utallige smaker så her er det rom . Noen som har en slik oppskrift? Tror det ble brukt fun light saft, men da jeg aldri har lagd hverken gele eller geleshots aner jeg ikke hvordan . Skal prøve å lage gele av denne saften. Det er en del oppskrifter for gele med funlight, så prøv en av de.

Her har du oppskriften som gir deg sommervibes – uansett vær! Ha et glitrende godt nytt år med sukkerfri gelé av FUN Light Fruktfest.

Comments have been closed/disabled for this content.