Før og etter slanking

Etter at Stig begynte å lese Fitnessbloggen og få mer kunnskap om. Sjekk hvordan Line Bjerk først slanket bort fettet og så bygde muskler. For etter at hun la ut før- og etterbilder på det sosiale billedmediet Instagram, tok blant annet treningsforum.

Tiden etter slankingen kan være en like stor utfordring hadde jeg hørt – så. Stikkord: noka slanking nokadietten slankmegflat vellyketslanking . Her postes tilbakemeldinger fra Ketolyse – slankere. Før-bildet av Mona – den gang hun lå mest på sofaen etter jobb.

Det blir mindre sjokolade og pølse enn før, men det er én ting jeg ikke vil. I 20ble Hanne kåret til Årets Vektklubb-medlem etter å ha slanket bort kilo! Ja, jeg har gått opp litt i vekt dette året, ifjor på denne tiden var jeg mye slankere. Du må tåle at tarmene og kroppen skriker av sult mye oftere enn før. LES OGSÅ: Slik går du ned i vekt uten slanking.

FØR: Da Inger Kristin veide over kilo, bestemte hun seg for å ta grep. Først med mye usunn mat og alkohol i russetiden, så – etter å ha tatt av kilo – gikk hun i . Posts about før etter bilder written by jody8789. Etter å ha sett disse bildene satte jeg meg ned med mannen og fortalte hva planen min var.

Men at det løsnet såpass var kjærkomment for meg, etter full stopp og litt opp etter påske. Jeg hadde stått i stampe mnd. Disse transformasjonsbildene vil garantert motivere deg. Selv så har jeg hatt slanking i hodet nesten hele livet.

Frombilder – før og etter måneder – soo happy! La ut for noen uker siden noen bilder etter resultat etter mnd slanking, og hva jeg spiser osv. Har lyst å dele dette bildet også, mnd etter.

Hun forteller at hun aldri før hadde vært ukomfortabel med å vise seg naken foran mannen sin, selv ikke når hun var svært overvektig. FØR OG ETTER: Kroppen til Ross Edgley ble betydelig mindre i løpet av de timene prosjektet varte. Rundt livet gikk han fra cm til 7cm . Før spiste jeg veldig dårlig, mye ferdigmat og halvfabrikata. Etter å ha klart å slanke seg nesten kg på ett år, har Westbye flere tips til folk .

Comments have been closed/disabled for this content.