VICTORIA LEANICA – FITNESS, LIFESTYLE … 10. Norge, og med morsomme programmer som fokuserer. Dette er bloggen til personlig trener og bodyfitnessdebutant Julie!

Det er nå en stund siden jeg la ut mine topp fitnessblogger, men siden den gang har jeg kommet over flere som også fortjener å være på topplisten! HveCamilla Aastorp Andersen er en av norges største treningsbloggere. Mathisen skriver treningsbloggen fitnessnora.

Sidevil med din hjelp kåre den hotteste kvinnelige bloggeren i Norge.

Norsk portal for blogger om fitness, crossfit og styrketrening. Jeg er jo tross alt en av Norges topp 1bloggere her, så ingen slipper unna litt blitsing! Når det er sagt er det jo en håpløs oppgave å få alle til . Jeg glemte jo helt å blogge om denne deilige kyllinggryta jeg lagde forrige helg, og til min store overraskelse kastet barna seg over både kikerter og søtpotet. SIDE2): Torsdag kveld ble Vixen Blog Awards delt ut for femte gang. Bloggerne feiret seg selv og hverandre på prisudelingen som fant sted på . Workshop om skulder- og rumpetrening i Oslo 21-Mai.

Dean Somerset og Tony Gentilcore kommer til Norge for å holde workshop! Greit, Norge har ikke et Usunt perspektiv på ting.

Men jeg føler det er så mye matvarer. Fitnessblogger; Astriiiixxx; Medlemmer; 6224 . Bloggen som handler om trening, helse, kosthold og fitness. Og som gir deg videoer, tips og triks på veien mot … My great WordPress blog. Skriver om trening, fitness og livet.

Min blogg om trening, kosthold og bikinifitness. Her på bloggen min kan du blant annet lese om de ulike metodene jeg prøver. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har presisert på denne bloggen hvor utrolig heldig jeg er som er i den situasjonen jeg er i. Jeg tror jeg skrev det minst fem . Jeg hadde vel planer om å stille i Athletic Fitness og begynte på minidiett,.

Det viktigste er å ha det kult ( i hvert fall når man er så langt ifra topp nivået i Norge). Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new . Drømmen er å konkurrere i fitness. Opprett gratis blogg på Bloggnorge. Nettavisens tjeneste Blogglisten.

Blogglisten gir deg også mulighet til å holde oversikt . Norges største uavhengige toppliste for blogger. Nå er det litt stille på bloggen om dagen, og det skyldes at jeg er i. Norge som faktisk har mulighet til å studere og utdanne oss til så og .

Comments have been closed/disabled for this content.