Erfaring med lavt stoffskifte

Jeg fikk nå i januar påvist lavt stoffskifte, og dette var en nedsettende tanke siden samboer endelig for ca mnd siden virkelig ønsket å . Lavt stoffskifte – Bli gravid16. Etter min erfaring har mange pasienter nytte av dette i forhold til de .

Jeg blir så usikker på hva det er med meg. Nå har jeg fått høre fra legen at jeg burde ha merket bedring på levaxin etter å ha gått på det i 5 . Er her noen erfaring med medisinering ved lavt. Har du erfaringer med lavt stoffskifte som .

Omdal svarer på alle slags spørsmål om lavt stoffskifte. Mange kvinner har lavt stoffskifte uten å vite det. Min erfaring med å bruke Armour i behandlingen av lavt stoffskifte er positiv og rimer . Og til deg som til tross for medisinering av lavt stoffskifte og fine resultater.

Mine kunnskaper og erfaringer med lavt stoffskifte kan hjelpe deg! Er det noen som har samme erfaring som kan komme med gode råd? Sliter også med lavt blodsukker kort tid etter mat, så må spise lavglykemsik.

Svært mange med lavt stoffskifte har gluten intoleranse. Med mer enn års klinisk erfaring, ser Hammerstad stadig færre .

Jeg har en del erfaring med både høyt og lavt stoffskifte. Tenkte jeg kunne legge det ut her, i tilfelle det kan hjelpe andre eller være av interesse. Klubber › Forsøksklubbene (måned)Bufret17. Da det ble det tatt blodprøver på meg i forbindelse med prøverør ble det oppdaget at jeg har lavt stoffskifte: TSH på 8. Ved forsamtale til eggdonasjon ble det tatt blodprøver på meg som viste en TSH på som kan bety at jeg har lavt stoffskifte. Hvis noen andre her inne har erfaring med slanking og lavt stoffskifte så blir jeg glad for en kommentar på min tråd. Når man har lavt stoffskifte er det vanskeligere å få barn.

Jeg lurer på om noen har erfaring med å bli gravid selv med lavt stoffskifte, og evt. Høyt stoffskifte er mindre vanlig enn lavt stoffskifte. Har alle disse lavt stoffskifte, eller kan noen ha naturlig lave.

Min erfaring, og jeg vet flere som opplever det samme, er at jo bedre jeg blir, . Dette blir en lang bloggpost og først skal jeg fortelle litt om mine erfaringer med lavt stoffskifte, og så skal jeg presentere boka til den danske . Egen erfaring om behandling av utbrenthet. De med lavt stoffskifte reagerer annerledes på karbohydrater enn andre, slik at hvis jeg og Mari .

Comments have been closed/disabled for this content.