Cottage cheese lapper

Havregryn-cottage cheese-lapper (LavFODMAP). Disse lappene er en gjenganger her i huset. Fin til frokost, lunsj, kvelds eller bare som en .

I dag ble det derfor klassiske cottage cheese-lapper med chiafrø. Jeg bruker chiafrø i det meste, nettopp fordi de hjelper min trege fordøyelse . Det er lenge siden jeg har laget cottage cheese-lapper! Den siste tiden har jeg kun jobbet med nye oppskrifter, men det er ingen god grunn for glemme de gode .

Ha i mel under omrøring slik at det ikke klumper seg. Disse pannekakene er laget av cottage cheese, havregryn, banan og. Forslag til servering: rømme, rørte bær, syltetøy eller smør og sukker. Pannekaker er både godt, enkelt og supersunt, dersom du vil at de skal være det, sier personlig trener og matentusiast Bettina Kojan.

Siden jeg lovet dere oppskriften på de sunne frokostpannekakene jeg lagde tidligere i uken kommer de her. Enkle og sunne lavkarbo lapper lages på null komma niks. Gir stabilt blodsukker og metter lenge! Rør inn havregryn, hvetemel, natron, sukker og cottage cheese til en jevn røre.

COTTAGE CHEESE-LAPPER MED HAVREGRYN.

Ikke bare smaker de godt, men de metter god også 🙂 Jeg spiste 2 . Pisk sammen egg, melk og sukker med en stålvisp. Sikt i mel og bakepulver og rør deigen jevn. Ingredienser (ca små lapper). I dag deler jeg oppskrift på proteinrike smakfulle cottage cheese-lapper. Bland i cottage cheese til slutt. Jeg hadde cottage cheese hjemme så tenkt meg å lage noe som er godt og enkelt ,og da ble de små lapper som er kjempe gode og saftige :-).

Du trenger (for ca. små lapper):. Siden kroppen min nekter å la meg få trene fortiden så går det mye tid på kjøkkenet i stede. Jeg tror kanskje gleden med å kokkelere er påtur . Proteinrike cottage cheese-lapper med gulrot (lavFODMAP) Dette trenger du til omtrent små lapper egg ss cottage cheese ss havregryn dl.

Gode bananlapper som kan spises som smårett eller frokost.

Comments have been closed/disabled for this content.