Blogg om slanking

Det var på tide å legge om kostholdet og begynne å trene. Målene ble satt: hun ville først slanke bort fettet også fokusere på å bygge muskler . Ble skikkelig alvor av denne blogg-gjenopplivingen.

Men i Januar 20forandret ting seg. Denne bloggen begynte jo egentlig som en blogg om treningsangst. Nå har jeg slanket meg i snart tre måneder, og vekta har bikket kilo. Jeg hadde en mislykket operasjon i .

Jeg får stadig spørsmål om hvorfor jeg ikke anbefaler store mengder av brø juice, knekkebrød og havregryn for å redusere på magefettet og . Lite søvn, lite trening og ikke mye matregistrering. Men jeg har nok ikke spist så mye over det jeg skal . GRADVIS VEKTNEDGANG: Helene brukte god tid på å nå sin. Elisabeth Thorkildsen Leave a Comment.

Det er så mange grunner til å småspise eller overspise. Idag starter en ny epoke her på bloggen min. Det er lenge siden jeg har rettet fokus mot helse, sunnhet, velvære og slanking.

Forteller åpent om da hun gikk all inn på slankingen for å bli så tynn.

Tjomlid har bloggen Saksynt, der . Pernille Huseby blogger om slanking. På kort tid har den klatret raskt på blogglista i Norge. Er det noen som har tips til slankeblogger? Jeg er på desperat leit etter ny motivasjon!

SIDE2:) år gamle Helene Bergland er kvinnen bak den mye besøkte bloggen slankerinna. Det sies at av immunforsvaret vårt sitter i tarmen. En god tarm er derfor viktig for å holde seg frisk og rask.

Nå viser ny forskning fra Danmark at god . En blogg om min hverdag som småbarnsmor og kone, som også har satt i gang reisen til et slankere og sunnere … Hvetebolle. Min hemmelige offentlige blogg . Jeg gleder meg til denne nye livsstilen og bloggen, jeg også. Har dessuten hørt at det ikke er så mye vist i å slanke bort de siste kiloene . Vendepunktet kom i januar i 2011.

Comments have been closed/disabled for this content.