Blodutredelse på låret

Hei:) Jeg er en jente som har begynt på doxcycline for å bedre akne på ryggen. Men her om dagen fikk jeg plutselig blodutredelse på låret (steder)uten grunn. Jeg er en 26år gammel jente, som i løpet av de siste årene har fått relativt store skjemmende blodutredelser på lår og legger.

Har en del på armene, et par på lårene. Og rundt noen av disse prikkene er det akkurat som hvite ringer. Jeg har hatt disse i ca uker.

Den er avgrenset, men det ser ut som at den har en blodutredelse i seg.

Symptomene er til å begynne med blålig misfarging av huden (pga blodutredelse) på baksiden og innsiden av låret, smerter i låret øverst ved . Har ikke slått meg eller noe, ville jo tro at jeg merket det hvis jeg slo meg så mye at jeg fikk blodutredelse etterpå. Men da jeg våknet i dag morges fant jeg en utslettaktig blodutredelse på låret: Tenkte først at jeg kanskje hadde slått meg på et eller annet, men . Dyp venetrombose er blodproppdannelse i venene i leggen, låret, bekkenet samt arm- og skulderområdet. Det er mest vanlig å få en blodpropp i leggen.

Uaæææ, jeg har fått noe skummelt på låret. Trodde først det var vanlige blåmerker, men det er det ikke. Nesten halvparten av alle bløtvevssarkomer oppstår i armer eller ben – spesielt i låret. Brystkassen, bukhulen og bekkenet er andre vanlige .

Mange kvinner opplever at små, sprengte blodkar og synlige blodårer dukker opp på leggene og innsiden av lårene. Hvis du allikevel skulle oppleve å få en slik blodutredelse som du beskriver. Stort blått merke har jeg fått på ene låret,baksiden. Nå blir jeg sykmeldt fullt om noen uker pga blodutredelser og åreknuter.

Blodproppdannelse i de store, dyptgående venene i leggen, låret, bekkenet, armen og skulderområdet forekommer hyppig og kalles for dyp venetrombose. Fikk en kraftig strekk for dager siden bak på låret fra nedre del av. Etter vi kom inn, og hun gikk slappe av litt så begynte innsiden av låret og hovne skikkelig opp. Hunden min (border collie) har en klump bak midt på låret.

Blodutredelse – hunden har slått seg, og har fått en kul som er fylt med blod. Har siden hatt en del små åre knuter på leggene og litt på låret. Det kommer fortere jo fortere jeg går. Det ser ut som leggene(og fremsiden av lårene) mine er fulle av blåmerker,.

I tillegg får jeg ekstremt lett blåmerker, og jeg har blodutredelser. Skadde blodkar i muskelen kan føre til blåmerker og blodutredelser som følge av intermuskulær blødning. Den skadde muskelen vil føles svak . Jeg bruker av og til å få blåmerker på legger og lår, så det kan godt . Under operasjon på innsiden av lårene gjøres et snitt i skillelinjen mellom lår- og. Varigheten av blodutredelser og hevelser etter operasjonen er avhengig av . Strekkskader i musklene på innsiden av låret, adduktorene, er den hyppigste formen for lyskestrekk og rammer særlig idrettsutøvere som fotballspillere, .

Comments have been closed/disabled for this content.